توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جستار آزاد انجمن دفترچه دات کام
Agnostic
03-20-2012, 02:14 PM
دوستان عزیزم نوروز تان شاد و پیروز باد. سال خوبی داشته باشید.:53::53:
331
sonixax
03-20-2012, 02:47 PM
من هم نوروز رو به همه ی دوستان شادباش میگم :53:
Theodor Herzl
03-30-2012, 08:39 AM
یک چیزی چند وقت هست لینک میشه که دانشگاه کمبریج تحقیق کرده که تمامی اقوام ایرانی ریشه نژادی مشترک دارند که البته تمامی انسانها ریشه نژادی مشترک دارند که بر اثر تکامل یافتن تغییر کردند ، ولی آن گزارش مزخرف است که میخواهد یک ملت را بر اساس نژاد بسازد ، معلوم است که تفاوتهای ژنتیکی بین یک سیاه پوست اهل جنوب و یک کرد چشم آبی هست یا با یک ترکمن یا یک بلوچ ، آدم با یک نگاه اینها را میفهمد ، لازم نیست بیولوژیست باشید.
Anarchy
04-07-2012, 11:58 AM
به نظر میرسه مهربد (http://www.daftarche.com/member.php/14-مهربد) گرامی مطالب مربوط به انجمن هایی که قبلا بودن و الان نیستن رو در اختیار دارن.اگه امکانش هست هم ایشون و هم دوستان دیگه هر قدر از این مطالب رو دارن به اشتراک بذارن تا بقیه هم استفاده کنند.
sonixax
04-07-2012, 12:52 PM
کسی آرشیو گفتگو رو نداره ؟
Anarchy
04-08-2012, 06:46 PM
انجمن گفتگو واقعا حیف بود با اون آرشیو ارزشمندش از بین بره...من که نفهمیدم چی شد که دیگه بالا نیومد!!!
Mehrbod
04-08-2012, 09:45 PM
به گمانم کار کار سربازان گمنام آغا بود ..
Theodor Herzl
04-09-2012, 05:42 PM
صاحب انجمن گفتگو آرش بیخدا بود که آرشیوش رو در اختیار داره
Anarchy
04-09-2012, 06:03 PM
صاحب انجمن گفتگو آرش بیخدا بود که آرشیوش رو در اختیار داره
نمیدونم این چه فیلمی بود آرش بیخدا در آورد که میگفت انجمن مال من نیست و بعد هم کلا تعطیلش کرد با اون همه مطلب مفیدی که داشت..
sonixax
04-09-2012, 07:24 PM
نمیدونم این چه فیلمی بود آرش بیخدا در آورد که میگفت انجمن مال من نیست و بعد هم کلا تعطیلش کرد با اون همه مطلب مفیدی که داشت.
این طور که بوش میاد زندیق رو هم همین روزها کله پا میکنه !
یه پست توی وبلاگش گذاشته که اگر لایکهای زندیق توی فیس بوک از ۱۰۰۰۰ تا رد بشه دوباره روش کار میکنه !
امیدواریم که به اون حد برسه حد اقل این یکی رو شهیدش نکنه .
من همون موقع ها که هنوز گفتگو خدا بیامرز نشده بود بهش گفتم من بهت سرور میدم مفتی که انقدر هم مشکل هزینه نداشته باشی قبول نکرد .
Theodor Herzl
04-09-2012, 07:42 PM
این طور که بوش میاد زندیق رو هم همین روزها کله پا میکنه !
یه پست توی وبلاگش گذاشته که اگر لایکهای زندیق توی فیس بوک از ۱۰۰۰۰ تا رد بشه دوباره روش کار میکنه !
امیدواریم که به اون حد برسه حد اقل این یکی رو شهیدش نکنه .
من همون موقع ها که هنوز گفتگو خدا بیامرز نشده بود بهش گفتم من بهت سرور میدم مفتی که انقدر هم مشکل هزینه نداشته باشی قبول نکرد .جمهوری اسلامی خیلی به دنبال آرش هست تا بحال چند نفر رو در تلویزیون آوردند گفتند اون هست ، کیهان کلی راجبش نوشته ، به همین خاطر آرش در اینترنت به کسی اعتماد نمیکنه ، از کجا معلوم شما مأمور وزارت اطلاعات نباشید؟( مثل میزنم ، توهین حساب نکنید) یا من از کجا معلوم یک پاسدار ریشو در اداره سایبری سپاه نباشم ، بختیار را افرادی که در دنیای واقعی عین فرزند به آنها اعتماد داشت کشتند و مأمور وزارت اطلاعات بودند ، موقعیت امنیتی آرش بیخدا با تمامی ما فرق دارد ، باید درک کنیم که از کسی سرور نمیگیرد.
sonixax
04-09-2012, 07:45 PM
جمهوری اسلامی خیلی به دنبال آرش هست تا بحال چند نفر رو در تلویزیون آوردند گفتند اون هست ، کیهان کلی راجبش نوشته ، به همین خاطر آرش در اینترنت به کسی اعتماد نمیکنه ، از کجا معلوم شما مأمور وزارت اطلاعات نباشید؟( مثل میزنم ، توهین حساب نکنید) یا من از کجا معلوم یک پاسدار ریشو در اداره سایبری سپاه نباشم ، بختیار را افرادی که در دنیای واقعی عین فرزند به آنها اعتماد داشت کشتند و مأمور وزارت اطلاعات بودند ، موقعیت امنیتی آرش بیخدا با تمامی ما فرق دارد ، باید درک کنیم که از کسی سرور نمیگیرد.
ولی وقتی نمیتونه هزینه یک سایت رو بده (البته فکر نمیکنم ماهی ۱۰ دلار چیزی باشه) حد اقل میتونه بفروشتنش ! این کار رو که میتونه بکنه .
Mehrbod
04-09-2012, 08:26 PM
جمهوری اسلامی خیلی به دنبال آرش هست تا بحال چند نفر رو در تلویزیون آوردند گفتند اون هست ، کیهان کلی راجبش نوشته ، به همین خاطر آرش در اینترنت به کسی اعتماد نمیکنه ، از کجا معلوم شما مأمور وزارت اطلاعات نباشید؟( مثل میزنم ، توهین حساب نکنید) یا من از کجا معلوم یک پاسدار ریشو در اداره سایبری سپاه نباشم ، بختیار را افرادی که در دنیای واقعی عین فرزند به آنها اعتماد داشت کشتند و مأمور وزارت اطلاعات بودند ، موقعیت امنیتی آرش بیخدا با تمامی ما فرق دارد ، باید درک کنیم که از کسی سرور نمیگیرد.
نیازی به اعتماد کردن نیست.
میلاد گرامی با هزینه شخصی این سرور و سایتهای گوناگون دیگری را پشتیبانی میکند. اگر آرش (که احترام زیادی برای من و همه ما دارد) به فرنودهای امنیتی/مالی
نمیتواند سایتهای زندیق و گفتگو را نگه دارد، میتواند بدون در اختیار گذاشتن کوچکترین داده شخصی و خصوصی از خود، سرپرستی سایتها را به ما واگذار کند.
من آرش را آدمی منطقی میدانم، هدف همه ما در اینجا نیز ستیز با جمهوری اسلامی و اسلامگرایی است و بیگمان
از گرداندن و سرپرستی این سایتها نه تنها هیچ گونه سود مالی/اعتباری و ... نمیبریم، بلکه ریسک امنیتی هم برایمان دارد.
حرکت منطقی این است که به جای بستن سایتهای بسیار خوب و بزرگی مانند زندیق و گفتگو و کنارهگیری، مشعل را بدهیم دست یاران تا روشن و فروزان نگه دارند.
اگر کسی از دوستان با آرش در ارتباط است مهر کرده و درباره واگذاری سرپرستی از او نگرخواهی کند.
Russell
04-09-2012, 09:41 PM
این وسط میان پرانتز بگم الان یک گفتگوی بسیار عالی بین جناب محمدرضا نیکفر و محمود صدری(اصلاح میشود) درباره ذات اسلام بحش شد از بی بی سی فارسی،قبل از عید هم یک مباحثه در صدای آمریکا بین بهرام مشیری و یک آخوند پخش شد که اتفاق بسیار خوبیه و از اونجا که هر دوی این دوستان (نیکفر و مشیری) استدلالها رو مستدل بیان کردند باید بگم که میشه گفت برنده بودند.این اتفاق جای بسی خوشحالیست،حالا که داره تازه این ستیز رونق میگیره عجیبه که آرش داره کار رو تعطیل میکنه.
sonixax
04-09-2012, 09:44 PM
این وسط میان پرانتز بگم الان یک گفتگوی بسیار عالی بین جناب محمدرضا نیکفر و قاسم شعله صدری درباره ذات اسلام بحش شد از بی بی سی فارسی،قبل از عید هم یک مباحثه در صدای آمریکا بین بهرام مشیری و یک آخوند پخش شد که اتفاق بسیار خوبیه و از اونجا که هر دوی این دوستان (نیکفر و مشیری) استدلالها رو مستدل بیان کردند باید بگم که میشه گفت برنده بودند.این اتفاق جای بسی خوشحالیست،حالا که داره تازه این ستیز رونق میگیره عجیبه که آرش داره کار رو تعطیل میکنه.
این دو تایی که فرمودید رو از کجا میشه فایلهای ویدئوییش رو پیدا کرد ؟!
Russell
04-09-2012, 10:03 PM
این برای بهرام مشیری که پربیننده ترین ویدئوی مشیری هم فکر کنم شده:
http://www.youtube.com/watch?v=dBlK0vYkLVQ
اینم آدرس صفحه پرگار که البته برای قبل عید هست و این گفتگو با عنوان "ذات اسلام" یا "ذات دین" هنوز بروز نشده درش ظاهرن.
www.bbcpersian.com/pargar
Anarchy
04-09-2012, 10:53 PM
قاسم شعله صدری
فکر کنم منظورت شعله سعدی بود,درسته؟! اگه همونه که بیچاره الان زندانه دیگه...
Russell
04-09-2012, 11:16 PM
اصلاح میکنم محمود صدری (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF_%D8%B5%D8%AF%D8%B1% DB%8C) هست اسم طرف مقابل.البته اینکه من چطور همجین اسمی (ترکیبی) رو درست کردم تو ذهنم از شنیدن اسم احمد صدری هم از عجایب هست !!!
Anarchy
04-10-2012, 08:41 AM
اصلاح میکنم محمود صدری (http://fa.wikipedia.org/wiki/محمود_صدری) هست اسم طرف مقابل.البته اینکه من چطور همجین اسمی (ترکیبی) رو درست کردم تو ذهنم از شنیدن اسم احمد صدری هم از عجایب هست !!!
راسل جان بالاخره محمود صدری یا احمد صدری:4::4:؟! این دوتا برادر دوقلو هستن آخه...
Theodor Herzl
04-24-2012, 01:13 PM
میگم این کاربر کافر آمدند کلی تاپیک که خاک میخوردند رو زنده کردند ، گرد و خاک انجمن رو برداشت:21:
Russell
04-24-2012, 01:25 PM
راسل جان بالاخره محمود صدری یا احمد صدری:4::4:؟! این دوتا برادر دوقلو هستن آخه...
همون محمود صدری :4:
کافر_مقدس
04-24-2012, 06:56 PM
[/COLOR]
حالا که داره تازه این ستیز رونق میگیره عجیبه که آرش داره کار رو تعطیل میکنه.
نمیدونم این چه فیلمی بود آرش بیخدا در آورد که میگفت انجمن مال من نیست و بعد هم کلا تعطیلش کرد با اون همه مطلب مفیدی که داشت..راستش من به آرش یه خرده مشکوکم ..البته نه به خودش بلکه به وضعیتش در حال حاضر ... اوایل گمان می کردم بازداشت شده و مطالبی که بعد از اون منتشر می کنه از داخل اوین و به اجبار بازجوها و برای ردگم کنی می نویسه تا از این راه شاید بشه مخاطبین سایتش رو هم به دام انداخت... الان هم به طور کامل اطمینان ندارم که خودش مطالب رو می نویسه .. مدام جسته و گریخته از اطراف می شنوم که آرش بازداشت شده و این محافظه کاری های اخیرش رو هم که می بینم به تردید می افتم ..و البته امیدوار هستم تمام تصوراتم پوچ و اشتباه باشه
میگم این کاربر کافر آمدند کلی تاپیک که خاک میخوردند رو زنده کردند ، گرد و خاک انجمن رو برداشت:21:خب بگیر ماسک بزن تا اذیت نشی ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/9.gif
Anarchy
04-24-2012, 07:12 PM
راستش من به آرش یه خرده مشکوکم ..البته نه به خودش بلکه به وضعیتش در حال حاضر ... اوایل گمان می کردم بازداشت شده و مطالبی که بعد از اون منتشر می کنه از داخل اوین و به اجبار بازجوها و برای ردگم کنی می نویسه تا از این راه شاید بشه مخاطبین سایتش رو هم به دام انداخت... الان هم به طور کامل اطمینان ندارم که خودش مطالب رو می نویسه .. مدام جسته و گریخته از اطراف می شنوم که آرش بازداشت شده و این محافظه کاری های اخیرش رو هم که می بینم به تردید می افتم ..و البته امیدوار هستم تمام تصوراتم پوچ و اشتباه باشه
نمیشه 100% مطمئن بود اما اونی که به عنوان آرش معرفی کردند یه طلبه بود و در وبلاگ آرش خودش در این مورد صحبت کرد.در حال حاضر هم فعالیت مشکوکی ندیدم!! سایت زندیق که سر جاش هست.تو وبلاگش هم که مطالبش رو مینویسه!!!
Theodor Herzl
04-24-2012, 08:55 PM
نمیشه 100% مطمئن بود اما اونی که به عنوان آرش معرفی کردند یه طلبه بود و در وبلاگ آرش خودش در این مورد صحبت کرد.در حال حاضر هم فعالیت مشکوکی ندیدم!! سایت زندیق که سر جاش هست.تو وبلاگش هم که مطالبش رو مینویسه!!!
راستش من به آرش یه خرده مشکوکم ..البته نه به خودش بلکه به وضعیتش در حال حاضر ... اوایل گمان می کردم بازداشت شده و مطالبی که بعد از اون منتشر می کنه از داخل اوین و به اجبار بازجوها و برای ردگم کنی می نویسه تا از این راه شاید بشه مخاطبین سایتش رو هم به دام انداخت... الان هم به طور کامل اطمینان ندارم که خودش مطالب رو می نویسه .. مدام جسته و گریخته از اطراف می شنوم که آرش بازداشت شده و این محافظه کاری های اخیرش رو هم که می بینم به تردید می افتم ..و البته امیدوار هستم تمام تصوراتم پوچ و اشتباه باشه
خیر خود آرش بیخدا هست ، من گاهی با آرش حرف میزنم صحیح و سالم است و به قلم به دستی برای استکبار جهانی ادامه میدهد:4:
Theodor Herzl
04-24-2012, 09:41 PM
من فکر میکنم تنها فروم پارسی باشیم که کاملا آزاد هست و بحثهای بدرد بخور درونش میشه ، کاربرهای فرومهای دیگه چون همه اکثرا از درون ایران اداره میشوند خود سانسوری شدیدی دارند ، ۷ تیر سانسور نمیکنه ولی همه بحث هاش چرند هست. خوشبختانه سرور این فروم در جمهوری فدرال آلمان قرار داره و تابع قوانین آزاد اروپا هست
Mehrbod
04-24-2012, 09:46 PM
... ۷تیر سانسور نمیکنه ...
البته تبلیغهای رنگ و وارنگ که از سر و روی سایتشان بالا پایین میرود را هم از قلم نباید انداخت.
sonixax
04-26-2012, 07:50 PM
«اگر آن ۴۰۰۰ نفر در مترو خفه میشدند»
(http://otooboos.com/article/14580)
418
عکس اختصاصی اتوبوسداتکام از لحظه ورود سیلاب به مترو تهران
کارشناسان شهری، تزریق بتن به قناتهای شهر که در چند سال اخیر توسط شهرداری تهران صورت گرفته را عامل اصلی ورود میلیونها لیتر آب به تونل مترو و همچنین آبگرفتگی معابر و بزرگراههای پایتخت میدانند، اما این ارگان اظهارات مطرح شده را بیاساس و آن را یک جریان تخریبی هدایت شده از سوی رسانههای دولتی قلمداد میکند.
به گزارش اتوبوس داتکام، هرچند رسانههای ایران کوچکترین اشارهای به احتمال وقوع فاجعه انسانی در این حادثه نداشتهاند، اما رادیو بینالمللی چین (CRI)، اخیرا به نقل از یک کارشناس متروی تهران گزارش کرده که بر اساس تخمینهای صورت گرفته، در صورت اندکی تاخیر در رسیدن قطارهای در حال حرکت به ایستگاهها، پس از ورود آب به تونل حدود ۴۰۰۰ مسافر در واگنها محبوس شده و جان خود را از دست میدادند که این آمار دو برابر تلفات غرق شدن کشتی عظیم تایتانیک در سال ۱۹۱۲ و قابل تامل است.
از سوی دیگر یک سایت تندرو وابسته به شهرداری تهران، انتشار گزارش رادیو بینالمللی چین (CRI) که در آن برای نخستینبار به آمار واقعی کشتههای پروژه تونل توحید به علت تعجیل در تمام آن اشاره شده است را «اقدامی جسورانه» و «دخالت در فضای سیاسی ایران» نامیده در حالی که غرق شدن مترو یک حادثه اجتماعی محسوب میشود. این ارگان شهری پیشتر نیز ضمن دفاع از خود، با انتشار عکس و فیلمهایی از بازتاب اظهارات معاون استانداری تهران در بیبیسی فارسی و صدای آمریکا، آن را «دادن خوراک خبری به بیگانگان» قلمداد کرده بود.
از آنجا که پرداختن به این موضوع با لحن جدی با رنجش خاطر شهرداری تهران همراه میشود و مردم نیز به آن هیچ اهمیتی نمیدهند، اکنون با نگاهی دیگر تصور کنید که معجزهای رخ نمیداد و شرکت مترو تهران نمیتوانست قطارها را به ایستگاه برساند و در فاجعهای که رخ میداد، ۴۰۰۰ نفر جان خود را از دست میدادند. فردای آن روز تیتر نشریات کشور چه بود؟
روزنامه اعتماد: «۴۰۰۰ مسافر مترو خفه شدند»
روزنامه شرق: «تایتانیک شهرداری تهران بالاخره غرق شد»
روزنامه اطلاعات: «حادثه کشته شدن مسافران مترو در دست بررسی است»
روزنامه آرمان: «بزرگترین حادثه قرن در ایران»
جهان صنعت: «سیل پیام تسلیت سران کشورها به تهران»
روزنامه کیهان: «آمار تلفات مترو تهران از مرز ۶۰۰۰ نفر گذشت»
روزنامه جوان: «احداث قطعه قربانیان مترو تهران در بهشتزهرا»
روزنامه جامجم: «تلفن همراه خبرنگار صداوسیما هنگام پوشش حادثه مترو ناپدید شد»
روزنامه تهران امروز: «حوادث مترو فقط در ایران رخ نمیدهد»
روزنامه ایران: «ارسال پرونده قالیباف به دادگاه لاهه»
روزنامه خراسان: «چمران: حادثه مترو مشکوک است»
روزنامه رسالت: «مجلس وارد ماجرای مترو شود»
همشهری جوان: «گفتگو با وکیل ۳۵ ساله شهرداری تهران»
روزنامه نود: «فیروز قسم خورد اگر به صدر جدول نرسد خودش را در مترو خفه میکند»
چلچراغ: «کاش ما اون روز توی مترو بودیم»
زندگی ایدهآل: «مهناز افشار و پوریا پورسرخ در جمع خانوادههای قربانیان حادثه مترو»
پنجره: «به دنبال ردپای جریان انحرافی در مترو»
همشهری سرنخ: «چگونه با فوتوشاپ عکسهای مترو را ساختند»
یالثارات: «این ۴۰۰۰ نفر از کسانی بودند که صدقه و خمس نمیدادند»
تهران تایمز: «مهمانپرست: در مذاکرات بغداد تکلیف را روشن میکنیم»
روزنامه پول: «حادثه مترو بر شاخص سهام بورس تاثیری نداشت»
روزنامه همشهری: «شهردار تهران: مسیر میدان فاطمی تا میدان ولیعصر پیادهراه میشود»
پ.ن : به خاطر اینکه این مطلب منبع درست و حسابی نداشت توی بخش اخبار نذاشتمش .
sonixax
04-30-2012, 08:34 PM
جاتون خالی امروز رفتم چیپس انگلیسی که به صورت دستی پخته شده و با نمک دریایی شور شده خریدم . درست مزه اون چیپس گلستان های قدیم اون دراز ها که یه برچسب مقوایی رو سرش منگنه کرده بودند ، توی ایران رو میداد . کلی حال کردم :4:
435
Theodor Herzl
05-01-2012, 07:19 PM
اول ماه مه ، روز جهانی کارگر بر تمامی زحمتکشان جهان مبارک بعد . اول ماه مه هیچ ربطی به کمونیسم و شوروی ندارد ، بیش از ۱۲۰ سال پیش ۳۰۰ هزار کارگر در آمریکا در روز اول ماه مه اعتصاب کردند برای ۸ ساعت کار در روز.:53:
Theodor Herzl
05-19-2012, 01:20 AM
امروز به یک مسالهای فکر میکردم که ۲ نفر از متفکرین اصلی کمونیسم یهودی بودند ، کارل مارکس و لئون تروتسکی و البته هر ۲ تا هم بیخدا. از بیخدیان و نویسندگان بیخدایی جدید هم ۲ نفر از معروفترینها هم از مادر یهودی متولّد شدند ، سام هریص و کریستوفر هیچنس. بنیان گذار مکتب صهیونیسم یک یهودی بیخدا به اسم تئودور هرزل بوده است. بزرگترین دانشمند قرن بیستم آلبرت انیشتاین یهودی بیخدا بوده است. بزرگترین روانشناس قرن بیستم زیگموند فروید یهودی بیخدا بوده است. اولین نخست وزیر اسرائیل دوید بن گورین و کسی که بیانیه استقلال را خواند یهودی بیخدا بوده است. یکی از بزرگترین نویسندگان قرن بیستم فرانس کافکا هم یهودی بیخدا بوده است. رئیس سازمان بیخدایان آمریکا دوید سیلورمن هم یک یهودی بیخدا هست. :41:
Anarchy
05-19-2012, 08:03 AM
میگم جریان این یهودیا چیه:4:؟! قبلن هم بحثشو کردیم که یهودی میشه نژاد بالاخره یا دین؟!
Mehrbod
05-19-2012, 08:42 AM
میگم جریان این یهودیا چیه:4:؟! قبلن هم بحثشو کردیم که یهودی میشه نژاد بالاخره یا دین؟!
در گذشته فکر میکنم تنها از دیدگاه نژادی بودند، امروز از دیدگاه مکتب و فلسفه جهانبینی.
Theodor Herzl
05-19-2012, 04:05 PM
نژاد یهودی معنی نداره! چون ما از یهودی چینی یا سیاه پوست هم داریم! مثل اینکه نژاد ایرانی معنی نمیده! یهودیت بر ۲ مبنا هست ، مذهبی یا ملیتی. از نظر مذهبی هرک که از مادر یهودی متولّد شده باشد و یا به مذهب یهودیت گرویده باشد یهودی محسوب میشود. از نظر ملیتی هم هرکه از مادر یهودی متولّد شده باشد اگر بیخدا هم باشد جزو ملت یهود محسوب میشود ، ولی اگر شخص به مذهب دیگری بگرود این حق ملیت از بین میرود ، ولی این حق ملیت با بیخدایی از بین نمیرود. قانون بازگشت در اسرائیل جهت مهاجرت یهودیان نیز میگوید حتّی اگر کسی از پدر یا مادر بزرگ یا پدر یهودی نیز متولّد شده باشد حق بازگشت به اسرائیل را دارد.
RASEL137
05-19-2012, 06:59 PM
با درود خدمت دوستان گرامي
مدتي هست كه دفترچه رو شناختم و اميدوارم هرچه بيشتر توسعه پيدا كنه تا به اگاهي افزايي ايرانيان كمك كنه
در همين راستا پيشنهادي كه دارم اينه كه دوستان به جاي عنوان كردن بحث ها و موضوعاتي كه عموما پاسخ هاي مشخصي داره مطالبي رو عنوان كنن كه به قدري قوي و مستدل باشه كه در نت بچرخه و ازشون در جاهاي مختلف استفاده بشه و همانند سايت هايي همچون زنديق تبديل بشه به مرجعي براي افرادي كه قصد دارن اگالهي و دانش خودشون رو افزايش بدن
با توجه به اين كه مطالب نوشته شده در زنديق نياز به اپديت شدن دارن اميدوارم در اين جا با كمك گرفتن از دستاورد هاي علمي نو و همچنين ارائه پاسخ به سخنان افراد مذهبي كه قصد شستوشوي مغزي دارن در روشنگري بيش از پيش ايرانيان گام هاي به شزايي برداشته بشه
همچنين با تبليغات و همچنين با بالا بردن سطح كيفي اينجا كاربراي بيشتري مشتاق بشن در بحث ها شركت كنن و حتي عقايد مخالف هم جذب بشن تا به پويايي بحث ها هرچه بيشتر كمك كنن و زمينه داوري رو بهتر فراهم كنن
Theodor Herzl
05-19-2012, 07:13 PM
با درود خدمت دوستان گرامي
مدتي هست كه دفترچه رو شناختم و اميدوارم هرچه بيشتر توسعه پيدا كنه تا به اگاهي افزايي ايرانيان كمك كنه
در همين راستا پيشنهادي كه دارم اينه كه دوستان به جاي عنوان كردن بحث ها و موضوعاتي كه عموما پاسخ هاي مشخصي داره مطالبي رو عنوان كنن كه به قدري قوي و مستدل باشه كه در نت بچرخه و ازشون در جاهاي مختلف استفاده بشه و همانند سايت هايي همچون زنديق تبديل بشه به مرجعي براي افرادي كه قصد دارن اگالهي و دانش خودشون رو افزايش بدن
با توجه به اين كه مطالب نوشته شده در زنديق نياز به اپديت شدن دارن اميدوارم در اين جا با كمك گرفتن از دستاورد هاي علمي نو و همچنين ارائه پاسخ به سخنان افراد مذهبي كه قصد شستوشوي مغزي دارن در روشنگري بيش از پيش ايرانيان گام هاي به شزايي برداشته بشه
همچنين با تبليغات و همچنين با بالا بردن سطح كيفي اينجا كاربراي بيشتري مشتاق بشن در بحث ها شركت كنن و حتي عقايد مخالف هم جذب بشن تا به پويايي بحث ها هرچه بيشتر كمك كنن و زمينه داوري رو بهتر فراهم كنن
درست است دوست گرامی ، ولی مشکل ما این هست که ما اینجا فعلا کاربر مذهبی نداریم که به مخالفت بپردازد ، هر بحثی را شروع کنیم همه فقط سپاس میگویند و گفتگویی پیش نمیآید! باید در صدد جذب کاربران اسلام گرا باشیم. در فروم سابق گفتگو که توسط آرش بیخدا گرامی اداره میشد ، کاربران مسلمان وجود داشتند و بحثها و مناظرههای خوبی در میگرفت.
RASEL137
05-19-2012, 07:30 PM
درست است دوست گرامی ، ولی مشکل ما این هست که ما اینجا فعلا کاربر مذهبی نداریم که به مخالفت بپردازد ، هر بحثی را شروع کنیم همه فقط سپاس میگویند و گفتگویی پیش نمیآید! باید در صدد جذب کاربران اسلام گرا باشیم. در فروم سابق گفتگو که توسط آرش بیخدا گرامی اداره میشد ، کاربران مسلمان وجود داشتند و بحثها و مناظرههای خوبی در میگرفت.
به عقيده من وقتي مطالب ارائه شده به جاي اين كه يك سري مطالب كليشه اي باشن شامل مطالب علمي روز و استدلال هاي واضح و مطابق با حال حاضر باشن خود به خود با افزايش بازديد افتادن بر سر زبان ها چنين فضايي هم به وجود مياد
مهم اينه كه در اينجا به جاي ارجاع دادن كاربرين به سايت زنديق مطالبي عنوان بشه كه حتي كامل تر ار اون باشه
با توجه به اين كه اينجا كاربرها ي فعال و مديران عموما به زبان هاي خارجي تسلط دارن يافتن مقالات و بحث هاي نو كه در زمينه اگاهي افزايي مذهبي كارامد باشن چندان كار سختي نيست و به نظر من مي تونه خيلي كارامدتر از پيش كشيدن بحث هاي كليشه اي باشه كه شبيه اون ها رو در جاهاي مختلف كم نمي بينيم
Mehrbod
05-19-2012, 07:40 PM
:53:
من هم با راسل همرایام. اکنون که کاربر مسلمان نداریم بد نیست انرژیمان را روی گفتمانهای دانشیک و گیرا بگذاریم.
هموندانی بسیار آگاهی که در زمینههای پزشکی، ژنتیک، اخلاق، فلسفه و بسیاری جستارهای دیگر داریم که
میتوانند با نوشتن پیرامون گرایشهای خود هم دانش خود را گسترده و هم به گردهمآیی آدمهای همسو و همفکر کمک کنند.
Anarchy
05-19-2012, 11:53 PM
راسل عزیز خوشحال میشیم خود شما هم در این کار سهمی داشته باشید.
Russell
05-20-2012, 10:37 AM
من هم با راسل گرامی موافقم و فکر خیلی خوبیست.اتفاقن چند بحث هم تو فکرم هست برای همچین کاری.بنظرم بحثهای فلسفی عام خیلی خوب هستند.تاپیک تعلل و اراده آزاد تاپیک نسبتن گرمی شده بود.
RASEL137
05-20-2012, 11:34 PM
راسل عزیز خوشحال میشیم خود شما هم در این کار سهمی داشته باشید.
من هم خوشحال مي شم به اندازه اندك دانشي كه دارم حتي شده اپسيلوني به افزايش اگاهي كمك كنم
من هم با راسل گرامی موافقم و فکر خیلی خوبیست.اتفاقن چند بحث هم تو فکرم هست برای همچین کاری.بنظرم بحثهای فلسفی عام خیلی خوب هستند.تاپیک تعلل و اراده آزاد تاپیک نسبتن گرمی شده بود.
ممنون
پيشنهاد من در مورد چنين بحث هايي اينه كه تازه ترين يافته ها و نظرات و همچنين مطالب علمي مورد نظر گرداوري بشه و در نهايت يك برايند گيري كلي از بحث هاي صورت گرفته و ازلاعات به دست اومده انجام بشه و در قالب يك مقاله قابل اتكا ارائه بشه (البته در اين رابطه در مورد هر بحث به فراخور موضوع نظرهاي مخالف هم اورده بشه و به نقد اون ها هم پرداخته بشه)
به اين ترتيب فكر كنم هم اثر گذاري مطالب به صورت چشم گيري بالا بره و هم باعث بشه افراد زيادي علاقمند بشن در اينجا فعاليت كنن
sonixax
05-21-2012, 01:12 PM
یک مطلب احمقانه ای از یک ماست مال دیدم که گفتم بهتر باشه آرشیوش کنیم ! طرف بدون اطلاع از تاریخ اسلام و جنایات پیشوایان مسلمان چنین مزخرفی رو نوشته :
اگر خمینی مسلمان بود پس هیتلر نیز یهودی بود! (http://iranglobal.info/node/6317)
خمینی بزرگترین مسلمان کش قرن بیستم میباشد. چرا مسلمانان به مسلمان نامیده شدن خمینی اعتراض نمیکنند چون این جنایتکار بیشتر از همه مسلمان کشته است؟ مسلمان دانستن خمینی به عنوان مسلمان کش بزرگ قرن بیست همانقدر دروغ و دور از منطق خواهد بود که یهودی نامیدن بزرگترین جنایتکاریهودی کش تاریخ یعنی هیتلر.
تا میخواهیم از دین و مذهب خمینی بگوییم و بنویسیم عدهای وی را هندیالاصل و سیک میخوانند، گذشته از اینکه سیک خواندن خمینی توهین به سیکها است با اين وصف آرزو میکردم ای کاش وی سیک بود که در اين صورت لااقل یک دینی داشت و به چیزی معتقد بود.
خمینی به عنوان بنیانگذار رژیم اسلامی، حتا به اسلام نیز عمل نمیکرد و اعتقاد عملی بدان نداشت چه برسد به اینکه سیک باشد!
مسلمان خواندن وی توهین به مسلمانان نیزهست درست مثل آنکه هیتلر را یهودی بنامیم. اگر چنين باشد و هیتلر را یهودی خطاب کنیم آیا یهودیان اعتراض نکرده و نخواهند گفت این جنایتکاری که بیشتر از همه یهودی کشت چگونه میتواند یهودی باشد؟مسلمان دانستن خمینی به عنوان مسلمان کش بزرگ قرن بیست همانقدر دروغ و دور از منطق خواهد بود که یهودی نامیدن بزرگترین جنایتکار یهودی کش تاریخ یعنی هیتلر.
حال نمیدانم چرا مسلمانان به مسلمان نامیده شدن خمینی اعتراض نمیکنند چون این جنایتکار بیشتر از همه مسلمان کشته است؟
در واقع خمینی به هیچ معیار اخلاقی منبعث از ارزشهای انسانی و همچنین ارزشهای دینی اعتقادی نداشت که اگر داشت به جای نماز شکر بر پشت بام خانه علوی بر اجساد اعدام شدگان، نماز میّت به جا میآورد چرا که همه آن جان باختگان مسلمان بودند.
خمینی چگونه مسلماني بود که هیچ نشانهای از اسلام در وی ديده نشد.
خمینی چند بار به حج رفته است؟ آیا اصلا به حج رفته؟ چند عکس از وی در حال احرام وجود دارد؟
خمینی چند بار به نماز جمعه رفته؟ تا آنجا که من میدانم در هیچ نماز جمعهای حاضر نبوده با اینکه نماز جمعه بر عموم مسلمین واجب عيني ميباشد؟
نماز عید غدیر و فطر چه؟ آیا در آنها حاضر بوده است؟
به عنوان یک آیتالله و عالم دینی چند شاگرد از خود به جای گذاشته؟ اصلا کلاس درسی داشته که به تدریس بپردازد؟ به عنوان یک عالم اسلامی چند بار به زبان عربی و یا حتي از روی نوشته عربی مطلبی را برای عموم قرائت کرده. آيا قابل قبول است که یک آیتالله و به قول بنگاه تبليغاتي وابسته به وي که وي را رهبر مسلمین جهان! خطاب ميکند چنین شخصیت اسلامی، حتا توانایی صحبت کردن به زبان عربی را نداشت! خندهدار نخواهد بود که دکترای زبان انگلیسی قادر به صحبت کردن به زبان انگلیسی نباشد یا پزشکی که نتواند نسخه بنویسد؟
خمینی که بعد از اعدام افسران در بالای پشت بام علوی. نماز شکر خوانده در هيچ مناسبت ديگري نماز شکر به جای نياورده است مثلا در آزادی خرمشهر یا مناسبتهای نظیر آن مضاف بر اینکه همانگونه که در بالا آوردهام؛ بر بالای پیکر کشتهها نماز عوضی به جا آورده وميبايست به جای نماز شکر نماز میّت میخوانده.
خمینی، شکر را زمانی جایز میدانست که دشمنانش کشته شوند، دشمنان اسلام منظورم نیست بلکه دشمنان خودش، چه آنها که در بالای پشتبام مدرسه علوی اعدام شدند همگی مسلمان بودند و یا آنها که در دهه شصت به دستور خمینی کشته شدند اکثریتشان مسلمان بودند.اگر به تمام این مسلمان کشی های خمینی ،صدها هزار شهید ایرانی جنگ و صدهها هزار کشته عراقی را بیفزاییم خمینی بزرگترین مسلمان کش قرن بیستم میباشد
خلخالی که يکي ازجنایتکارترین افراد رژیم اسلامی به شمار ميرود اما همین جنایتکار در مقابل خمینی گاه کم میآورده است آنجا که پس از اعدام چند نفر کوهنورد بیگناه، وقتی در حضور خمینی میخواسته خود را آدم معتقدی نشان دهد و با ظاهرسازی به خمینی میگوید:آقا; من چند کوهنورد را بیگناه کشتم امیدوارم به جهنم نروم، که خمینی برآشفته با «خر خالی» خطاب کردن خلخالی جواب ميدهد: خر خالی چه جهنمی چه بهشتی! کارت رابکن و ناامیدم نکن. مگر تو آدم گناهکار هم کشتهای که حالا ناراحت کشتن چند بیگناه هستی؟
خمینی دیوی بود که اسلام را براي کشتار ميخواست. شیطان مجسمی که به هیچکدام از اصول و فروع همان دیني که بنامش حکومت بنانهاد عمل نکرد و ناگهان لقب رهبر مسلمین جهان را بر خود نهاد.
وی به شدت از اماکن مذهبی وحشت داشت چون شیطانی که از کلیسا بترسد. درتمام عمرش یکبار هم به زیارت امام رضا نرفت و یا حتا در مدت زمان طولانی که در قم ساکن بود حتا یکبار حضرت معصومه رازيات نکرد، زیارت نکردن قبر امام حسین را نیز به اینها اضافه کنید وقتی که ساکن عراق بود!
خمینی آنقدر عاری از احساسات انسانی و حتا مذهبی بود که به نقل از اطرافیانش در آن دوره، بعد از دفن فرزندش مصطفی در حرم حضرت علی، هرگز به زیارت قبر فرزندش هم نرفت.
خمینی نه تنها مسلمان و سیک نبود بلکه هیچ دینی نداشت. خمینی استثنایی بود که حتا نمیشود وی را در ردیف بیدینها نیز قرار داد، چرا که اگر بیدین، دین ندارد امایکی از سه فاکتور عقل، منطق و عاطفه و شاید هرسه را باهم دارد.
خمینی تهی از هر چیز بود تهي از دین، ازعقل، از منطق و عاطفه.
Theodor Herzl
05-21-2012, 06:47 PM
یک مطلب احمقانه ای از یک ماست مال دیدم که گفتم بهتر باشه آرشیوش کنیم ! طرف بدون اطلاع از تاریخ اسلام و جنایات پیشوایان مسلمان چنین مزخرفی رو نوشته :
اگر خمینی مسلمان بود پس هیتلر نیز یهودی بود! (http://iranglobal.info/node/6317)
خمینی بزرگترین مسلمان کش قرن بیستم میباشد. چرا مسلمانان به مسلمان نامیده شدن خمینی اعتراض نمیکنند چون این جنایتکار بیشتر از همه مسلمان کشته است؟ مسلمان دانستن خمینی به عنوان مسلمان کش بزرگ قرن بیست همانقدر دروغ و دور از منطق خواهد بود که یهودی نامیدن بزرگترین جنایتکاریهودی کش تاریخ یعنی هیتلر.
تا میخواهیم از دین و مذهب خمینی بگوییم و بنویسیم عدهای وی را هندیالاصل و سیک میخوانند، گذشته از اینکه سیک خواندن خمینی توهین به سیکها است با اين وصف آرزو میکردم ای کاش وی سیک بود که در اين صورت لااقل یک دینی داشت و به چیزی معتقد بود.
خمینی به عنوان بنیانگذار رژیم اسلامی، حتا به اسلام نیز عمل نمیکرد و اعتقاد عملی بدان نداشت چه برسد به اینکه سیک باشد!
مسلمان خواندن وی توهین به مسلمانان نیزهست درست مثل آنکه هیتلر را یهودی بنامیم. اگر چنين باشد و هیتلر را یهودی خطاب کنیم آیا یهودیان اعتراض نکرده و نخواهند گفت این جنایتکاری که بیشتر از همه یهودی کشت چگونه میتواند یهودی باشد؟مسلمان دانستن خمینی به عنوان مسلمان کش بزرگ قرن بیست همانقدر دروغ و دور از منطق خواهد بود که یهودی نامیدن بزرگترین جنایتکار یهودی کش تاریخ یعنی هیتلر.
حال نمیدانم چرا مسلمانان به مسلمان نامیده شدن خمینی اعتراض نمیکنند چون این جنایتکار بیشتر از همه مسلمان کشته است؟
در واقع خمینی به هیچ معیار اخلاقی منبعث از ارزشهای انسانی و همچنین ارزشهای دینی اعتقادی نداشت که اگر داشت به جای نماز شکر بر پشت بام خانه علوی بر اجساد اعدام شدگان، نماز میّت به جا میآورد چرا که همه آن جان باختگان مسلمان بودند.
خمینی چگونه مسلماني بود که هیچ نشانهای از اسلام در وی ديده نشد.
خمینی چند بار به حج رفته است؟ آیا اصلا به حج رفته؟ چند عکس از وی در حال احرام وجود دارد؟
خمینی چند بار به نماز جمعه رفته؟ تا آنجا که من میدانم در هیچ نماز جمعهای حاضر نبوده با اینکه نماز جمعه بر عموم مسلمین واجب عيني ميباشد؟
نماز عید غدیر و فطر چه؟ آیا در آنها حاضر بوده است؟
به عنوان یک آیتالله و عالم دینی چند شاگرد از خود به جای گذاشته؟ اصلا کلاس درسی داشته که به تدریس بپردازد؟ به عنوان یک عالم اسلامی چند بار به زبان عربی و یا حتي از روی نوشته عربی مطلبی را برای عموم قرائت کرده. آيا قابل قبول است که یک آیتالله و به قول بنگاه تبليغاتي وابسته به وي که وي را رهبر مسلمین جهان! خطاب ميکند چنین شخصیت اسلامی، حتا توانایی صحبت کردن به زبان عربی را نداشت! خندهدار نخواهد بود که دکترای زبان انگلیسی قادر به صحبت کردن به زبان انگلیسی نباشد یا پزشکی که نتواند نسخه بنویسد؟
خمینی که بعد از اعدام افسران در بالای پشت بام علوی. نماز شکر خوانده در هيچ مناسبت ديگري نماز شکر به جای نياورده است مثلا در آزادی خرمشهر یا مناسبتهای نظیر آن مضاف بر اینکه همانگونه که در بالا آوردهام؛ بر بالای پیکر کشتهها نماز عوضی به جا آورده وميبايست به جای نماز شکر نماز میّت میخوانده.
خمینی، شکر را زمانی جایز میدانست که دشمنانش کشته شوند، دشمنان اسلام منظورم نیست بلکه دشمنان خودش، چه آنها که در بالای پشتبام مدرسه علوی اعدام شدند همگی مسلمان بودند و یا آنها که در دهه شصت به دستور خمینی کشته شدند اکثریتشان مسلمان بودند.اگر به تمام این مسلمان کشی های خمینی ،صدها هزار شهید ایرانی جنگ و صدهها هزار کشته عراقی را بیفزاییم خمینی بزرگترین مسلمان کش قرن بیستم میباشد
خلخالی که يکي ازجنایتکارترین افراد رژیم اسلامی به شمار ميرود اما همین جنایتکار در مقابل خمینی گاه کم میآورده است آنجا که پس از اعدام چند نفر کوهنورد بیگناه، وقتی در حضور خمینی میخواسته خود را آدم معتقدی نشان دهد و با ظاهرسازی به خمینی میگوید:آقا; من چند کوهنورد را بیگناه کشتم امیدوارم به جهنم نروم، که خمینی برآشفته با «خر خالی» خطاب کردن خلخالی جواب ميدهد: خر خالی چه جهنمی چه بهشتی! کارت رابکن و ناامیدم نکن. مگر تو آدم گناهکار هم کشتهای که حالا ناراحت کشتن چند بیگناه هستی؟
خمینی دیوی بود که اسلام را براي کشتار ميخواست. شیطان مجسمی که به هیچکدام از اصول و فروع همان دیني که بنامش حکومت بنانهاد عمل نکرد و ناگهان لقب رهبر مسلمین جهان را بر خود نهاد.
وی به شدت از اماکن مذهبی وحشت داشت چون شیطانی که از کلیسا بترسد. درتمام عمرش یکبار هم به زیارت امام رضا نرفت و یا حتا در مدت زمان طولانی که در قم ساکن بود حتا یکبار حضرت معصومه رازيات نکرد، زیارت نکردن قبر امام حسین را نیز به اینها اضافه کنید وقتی که ساکن عراق بود!
خمینی آنقدر عاری از احساسات انسانی و حتا مذهبی بود که به نقل از اطرافیانش در آن دوره، بعد از دفن فرزندش مصطفی در حرم حضرت علی، هرگز به زیارت قبر فرزندش هم نرفت.
خمینی نه تنها مسلمان و سیک نبود بلکه هیچ دینی نداشت. خمینی استثنایی بود که حتا نمیشود وی را در ردیف بیدینها نیز قرار داد، چرا که اگر بیدین، دین ندارد امایکی از سه فاکتور عقل، منطق و عاطفه و شاید هرسه را باهم دارد.
خمینی تهی از هر چیز بود تهي از دین، ازعقل، از منطق و عاطفه.
با عرض معذرت ...شعر محض هست این مقاله ، منظورش این هست که آدم مذهبی نمیتواند جنایت بکند ، یعنی یکی مسلمان ، مسیحی یا یهودی باشد نمیتواند آدم بکشد ، احتمالا ایشان جانوران القاعده ، جنگ خونین پروتستانها و کاتولیکها در ایرلند را ندیده است. دین میتواند باعث جنایت و قتل بسیار شود. مقایسه اشتباهی هم کرده است ، هیتلر یک کاتولیک معتقد بود و در کودکی غسل تعمید هم گرفته بود.
Mehrbod
05-21-2012, 08:00 PM
دوستان مهر کرده پیکهای دراز را کوت نکنید.
Mehrbod
05-28-2012, 10:25 AM
دوستان روزه سکوت گرفتهاند؟
Theodor Herzl
05-28-2012, 07:52 PM
دوستان روزه سکوت گرفتهاند؟من در حال اسباب کشی هستم ، اینترنت و cable تلوزیون همه چی را قطع کردم ، اکنون نیز با stream کردن اینترنت از تلفن وصل میشوم تا کاملا به مکان جدید بروم و دوباره اینها را order بدهم:27:
sonixax
06-07-2012, 09:16 PM
http://www.youtube.com/watch?v=sqecg6yxlVE
http://www.youtube.com/watch?v=hX1u3R1IQfQ
http://www.youtube.com/watch?v=au3MKqaXL5A
http://www.youtube.com/watch?v=N8g3LRCQCKM
http://www.youtube.com/watch?v=JXpbDqJN240
http://www.youtube.com/watch?v=WLxry-uytgk
http://www.youtube.com/watch?v=IY-gLJHtzks
http://www.youtube.com/watch?v=iOEB7EgijjI
دوستان نظری ندارند ؟!
Russell
06-08-2012, 08:14 AM
من که چیزی سر درنیاوردم از ویدئوی اول میلاد جان،نور مشکوک تو آسمان هست در روسیه؟یکم توضیح میدی قضیه چیه؟
sonixax
06-08-2012, 08:28 AM
من که چیزی سر درنیاوردم از ویدئوی اول میلاد جان،نور مشکوک تو آسمان هست در روسیه؟یکم توضیح میدی قضیه چیه؟
اين نور ديشب در آسمان بيشتر كشور ديده شده . از تهران گرفته تا ادبيل و تبريز و زنجان و همدان و حتا باكو !
بعد از يك مدتي هم دور خودش پيچيده و از بين رفته . چنين نوري وقتي كه يك موشك چت ميكنه و بعدش نابود ميشه ديده ميشه .
مساله اينه كه اين موشك انرژي خيلي زيادي داشته كه نورش اينطوري همه جا ديده شده .
Russell
06-08-2012, 08:44 AM
احتمالن روسها یه دسته گلی به اب دادن :35:
Theodor Herzl
06-08-2012, 06:41 PM
توی اسرائیل هم همون شب این چیز دیده شده ، احتمال میدم یک ماهواره جاسوسی چیزی بوده یا یک هواپیمای جاسوسی که برگشته اسرائیل ،
Anarchy
06-08-2012, 07:51 PM
توی اسرائیل هم همون شب این چیز دیده شده ، احتمال میدم یک ماهواره جاسوسی چیزی بوده یا یک هواپیمای جاسوسی که برگشته اسرائیل ،
ولی بیشترین احتمال آزمایش موشکی روسیه هست...ماهواره جاسوسی چطوری همزمان تو چند تا شهر با بعد مسافت زیاد دیده شده؟! بعد انقدر به زمین نزدیک نمیشه یه ماهواره...اون نوری هم که داره خیلی بعیده از یه هواپیما باشه!
sonixax
06-08-2012, 09:41 PM
ولی بیشترین احتمال آزمایش موشکی روسیه هست...ماهواره جاسوسی چطوری همزمان تو چند تا شهر با بعد مسافت زیاد دیده شده؟! بعد انقدر به زمین نزدیک نمیشه یه ماهواره...اون نوری هم که داره خیلی بعیده از یه هواپیما باشه!
هر چی بوده منفجر شده - خیلی تابلو هستش که ترکیده .
تقریبن توی تمام خاورمیانه هم دیده شده ! یکی که نوشته بود آزمایش هسته ای ایران :21: در ارتفاعی که یه خاورمیانه ببینند :21:
Reactor
06-09-2012, 10:20 AM
لوگوی پپسی بوده! :4:
Russell
06-09-2012, 12:44 PM
لوگوی پپسی بوده! :4:
این داستان لوگوی پپسی هم خوب همه رو (از جمله اینجانب) رو گذاشت سر کار :21:
Mehrbod
06-09-2012, 01:09 PM
Rumored Pepsi ad on the moon dupes a few Iranians
http://now.msn.com/now/0607-iran-pepsi-moon
Report: Iranians fall for 'Pepsi in the moon' hoax
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4240047,00.html
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
این خوی ما ایرانیها در دیدن تصاویر روی ماه نمیدانم از کجا آمده :4:
Anarchy
06-09-2012, 06:54 PM
پپسی که نیومد خودش به جاش موشک فرستادن:4:!!!
Russell
06-29-2012, 05:16 PM
هوادار جان میگم پرچم آنارشیسم رو برافراشتی،از این به بعد بجای هوادار دموکراسی شدی هوادار آنارشیسم،یکفکری برای ایدی هم باید بکنیم. :4:
جای امیر گرامی هم خالی که ببیند یک آنارشیست بجمع اضافه شده
Anarchy
06-29-2012, 06:05 PM
هوادار جان میگم پرچم آنارشیسم رو برافراشتی،از این به بعد بجای هوادار دموکراسی شدی هوادار آنارشیسم،یکفکری برای ایدی هم باید بکنیم. :4:
جای امیر گرامی هم خالی که ببیند یک آنارشیست بجمع اضافه شده
اتفاقا درخواست تغییر آی دی رو هم دادم!!
Anarchy
07-01-2012, 11:59 PM
هر چند حدس میزنم از دوستان اینجا کسی زیاد اهل فوتبال نیست اما به هر حال قهرمانی اسپانیا رو در مسابقات EURO2012 تبریک میگم...ای حال کردم امشب زد ایتالیا رو ترکوند:4:
Viva La Roja
sonixax
07-02-2012, 12:07 AM
ولی انصافن حق آلمان بود ! همش با یه باخت توی کل مسابقات حذف شد . از مقدماتی بگیر تا اینجا . حتا مساوی هم نداشت .
Anarchy
07-02-2012, 12:54 AM
ولی انصافن حق آلمان بود ! همش با یه باخت توی کل مسابقات حذف شد . از مقدماتی بگیر تا اینجا . حتا مساوی هم نداشت .
آره آلمان هم تیمش عالی بود.واقعا فوتبال آلمان دقیق و حساب شده برای چندین سال بعدش برنامه ریزی میکنه و اگه اومده بود فینال من مطمئن نبودم که حتما اسپانیا قهرمان شه....
فقط نمیدونم چرا از 2006 تا الان همیشه تو یه مسابقه حساس تیم آلمان تمرکزش رو از دست میده...
Russell
07-02-2012, 08:16 AM
هر چند حدس میزنم از دوستان اینجا کسی زیاد اهل فوتبال نیست اما به هر حال قهرمانی اسپانیا رو در مسابقات EURO2012 تبریک میگم...ای حال کردم امشب زد ایتالیا رو ترکوند
Viva La Roja
چرا طرفدار نیستیم :4:
منم هوادار آلمان بودم که الکی الکی باخت،تقصیر خودش بود که گل اول رو بیخود خورد و گل اول رو نتونست بزنه.
اما آی دلم خنک شد ایتالیا 4 تا خورد،آی خنک شد :10:
Anarchy
07-02-2012, 03:26 PM
دوستان امروز سالگرد سقوط هواپیمای مسافربری ایران هست.یاد کشته های اون حادثه گرامی:2:پرواز شماره ۶۵۵ ایران ایر (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2_%D8%B4%D9%85%D8%A7% D8%B1%D9%87_%DB%B6%DB%B5%DB%B5_%D8%A7%DB%8C%D8%B1% D8%A7%D9%86_%D8%A7%DB%8C%D8%B1)
پرواز مسافربری شماره ۶۵۵ شرکت هواپیمایی ایرانایر با شناسه «IR655» از بندر عباس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%B1_%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3) به مقصد دبی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A8%DB%8C) در تاریخ ۱۲ تیر (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B2_%D8%AA%DB%8C%D8%B1) ۱۳۶۷ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B7) (۳ ژوئیه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B3_%DA%98%D9%88%D8%A6%DB%8C%D9%87) ۱۹۸۸ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B9%DB%B8%DB%B8_%28%D9%85%DB%8C%D9%84%D8% A7%D8%AF%DB%8C%29) میلادی) در حرکت بود که با شلیک موشک هدایت شونده از ناو (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%A7%D9%88) یواساس وینسنس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B3%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3_%D9% 88%DB%8C%D9%86%D8%B3%D9%86%D8%B3) متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C_%D8%AF%D8%B1%DB%8C% D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D 8%AA_%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87_%D8%A2%D9%85%D 8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) بر فراز خلیج فارس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%84%DB%8C%D8%AC_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3) سرنگون شد و تمامی ۲۹۰ سرنشین آن که شامل ۴۶ مسافر غیر ایرانی و ۶۶ کودک[۱] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2_%D8%B4%D9%85%D8%A7% D8%B1%D9%87_%DB%B6%DB%B5%DB%B5_%D8%A7%DB%8C%D8%B1% D8%A7%D9%86_%D8%A7%DB%8C%D8%B1#cite_note-0) بودند، جان باختند.
دولت آمریکا مبلغ ۵۵ میلیون دلار به خانوادههای قربانیان و نیز مبلغ ۴۰ میلیون دلار برای غرامت ناشی از سقوط هواپیمای مسافربری پرداخت. این مبالغ به صورت بلاعوض (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%B9%D9%88%D8%B6) و بدون قبول مسئولیت حادثه پرداخت شد. هیچکدام از خدمه ناو وینسنس تحت پیگیرد قرار نگرفتند و حتی ویل راجرز (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%DB%8C%D9%84_%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%B2) ، فرمانده ناو جنگی آمریکا در پایان خدمت خود مدال گرفت.
در زمان وقوع این حادثه، رئیس جمهوران ایران و آمریکا به ترتیب، سید علی خامنهای (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%D8%AF_%D8%B9%D9%84%DB%8C_%D8%AE%D8%A7 %D9%85%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C) و رونالد ریگان (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF_%D8%B1%DB%8C% DA%AF%D8%A7%D9%86) بودند.
هواپیمایی ایران ایر تا دی ۱۳۹۰ همچنان از شمارهٔ پرواز ۶۵۵ برای هواپیماهای تهران (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86) به دبی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A8%DB%8C) استفاده میکرد.[۲] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2_%D8%B4%D9%85%D8%A7% D8%B1%D9%87_%DB%B6%DB%B5%DB%B5_%D8%A7%DB%8C%D8%B1% D8%A7%D9%86_%D8%A7%DB%8C%D8%B1#cite_note-1)
Russell
07-02-2012, 03:33 PM
دوستان امروز سالگرد سقوط هواپیمای مسافربری ایران هست.یاد کشته های اون حادثه گرامیپرواز شماره ۶۵۵ ایران ایر
ما که اخر نفهمیدیم ماجراش عمدی بود یا نه و تقصیر کی بود
Anarchy
07-02-2012, 03:41 PM
ما که اخر نفهمیدیم ماجراش عمدی بود یا نه و تقصیر کی بود
به نظر من که دلیلی نداره عمدی بوده باشه...اما واقعا آمریکایی ها چرا رسما عذرخواهی نکردن:14:؟
یه چیز جالب رو هم قبلا خونده بودم در مورد ناخدا راجرز که فرمانده ناو بوده اون زمان:
Bombing of Rogers' family minivan.
Nine months after the downing of Iran Air Flight 655, on March 10, 1989, Rogers' wife Sharon escaped with her life when a pipe bomb (http://en.wikipedia.org/wiki/Pipe_bomb) attached to her minivan (http://en.wikipedia.org/wiki/Minivan) exploded, while she was driving.[5] (http://en.wikipedia.org/wiki/William_C._Rogers_III#cite_note-Pipe_Bomb-4) The van was recorded in the name of Will Rogers III, and many people jumped to a conclusion and suspected that terrorism was involved. Five months later, the Associated Press (http://en.wikipedia.org/wiki/Associated_Press) reported that the most likely suspect had a personal vendetta against Capt. Rogers and that the Federal Bureau of Investigation (http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Bureau_of_Investigation) had ruled out terrorist activity.[15] (http://en.wikipedia.org/wiki/William_C._Rogers_III#cite_note-14) At that time pipe bombs were a common occurrence (over 200 each year) in San Diego County and a largely homegrown threat according to the local sheriff's department.[16] (http://en.wikipedia.org/wiki/William_C._Rogers_III#cite_note-15) As of 2007, the bombing of Rogers' van remains an unsolved case, despite a major investigation involving at some time up to 300 police men and FBI agents.[17] (http://en.wikipedia.org/wiki/William_C._Rogers_III#cite_note-16) On February 17, 1993, the case was featured on the TV show Unsolved Mysteries (http://en.wikipedia.org/wiki/Unsolved_Mysteries), but no additional information was uncovered.
Anarchy
07-02-2012, 03:48 PM
کانال national geography یه مستند در مورد این اتفاق ساخته
https://www.youtube.com/watch?v=Kl4xVecioZI
Anarchy
07-02-2012, 03:49 PM
https://www.youtube.com/watch?v=z2vRr1n7Mt0
Anarchy
https://www.youtube.com/watch?v=b6Z9KQMUcmw
Anarchy
https://www.youtube.com/watch?v=N8yLnchSp-s
Anarchy
07-02-2012, 03:54 PM
https://www.youtube.com/watch?v=Nk_KHl837sM
Theodor Herzl
07-09-2012, 06:13 AM
امروز فکر میکردم اگه خدا هم وجود داشته باشد ، هرچه آدم مزخرف در طول تاریخ است در بهشت است ، جهنم انسانهایی مثل دیوید هیوم و راسل را خواهد داشت ، اگر خدای هست واقعا انسانی ارزشمند مثل هیوم را به جهنم خواهد فرستاد.... من فکر نمیکنم!
Russell
07-09-2012, 07:28 AM
امروز فکر میکردم اگه خدا هم وجود داشته باشد ، هرچه آدم مزخرف در طول تاریخ است در بهشت است ، جهنم انسانهایی مثل دیوید هیوم و راسل را خواهد داشت ، اگر خدای هست واقعا انسانی ارزشمند مثل هیوم را به جهنم خواهد فرستاد.... من فکر نمیکنم!
بله واقعن،دیوید هیوم ارزشمند هست ولی از اون نازنینتر و ارزشمندتر راسل هست :4:
آن بهشت مسیحی و اسلامی همان ارزانی خودشان،ما برویم جهنم حداقل یک دونفر آدم درست حسابی ببینیم.حالا ما میگیم بهشت اسلامی مزخرف هست،ولی حداقل سکس و شراب و اینها گویا اونجا هست،در بهشت مسیحی که باید 24 ساعت مدح و ثنای خدا رو بگیم از این خبرهام نیست :21:
sonixax
07-12-2012, 01:37 PM
امروز داشتم روی دیپلم ایرانم رو میدیدم - دیدم روی تمبرش یک مهری خورده که گویا مهر نهایی هم هستش که اعتبار میده بهش . دیدم یک مستطیل گنده هست وسطش نوشته "اسلام پیروز است" :22:
یعنی دیپلم گرفتن من کافر برای اسلام پیروزی محسوب میشه ؟ :21: در این مورد که بد شکست خورده :71:
Reactor
07-15-2012, 09:51 PM
فروش دختران مصری به مسافران عرب حاشیه خلیج فارس در تابستان
http://www.bbc.co.uk/persian/world/2012/07/120715_l21_egypt_marriage_bride_trafficking.shtml
Anarchy
07-18-2012, 04:21 PM
امروز اوضاع سوریه خیلی بحرانی بوده انگار!! اون انفجار عظیم و کشته شدن شوهر خواهر بشار و وزیر دفاع...
sonixax
07-19-2012, 12:56 AM
این داستان توریست های اسرائیلی چیه ؟!
Anarchy
07-19-2012, 09:07 AM
این داستان توریست های اسرائیلی چیه ؟!
میگن کار حزب الله بوده!!
Russell
07-20-2012, 11:48 AM
میگم این داستان جنگم واقعن اساسی داره جدی میشه.بدجوری خر تو خر شده،مرغم واقعن نایاب شده و گرون !
sonixax
07-20-2012, 12:07 PM
میگم این داستان جنگم واقعن اساسی داره جدی میشه.بدجوری خر تو خر شده،مرغم واقعن نایاب شده و گرون !
راسل جان تا تکلیف متحد های ایران مثل سوریه (در حال نابودی) و حزب الله و ... معلوم نشه سمت جنگ با ایران نمیرند .
سوای اینکه توان نظامی ایران از تمام کشورهایی که قبل از این بهشون حمله شده بیشتره و این یعنی هزینه بیشتر - این گگوری بگوری های تروریست هم هستند که میتونند دنیا رو به گند بکشند .
روزی که به افغانستان حمله کردند من گفتم هدف نهایی ایرانه - اینها میخواند اول این بازوهای مزاحم که ایران میتونه باهاشون مزاحمت ایجاد کنه رو حذف کنند و بعدش برند سراغ خود ایران . قبل از حمله نظامی هم تمام راه های ممکن رو امتحان میکنند که با کمترین هزینه به هدفشون برسند . یکی از اون راه ها همین تحریمه که کمترین هزینه رو براشون داره و به نظر میرسه خیلی خوب هم داره جواب میده منتها باید دید مردم ایران تا کجا همین طوری ساکت میشینند و صداشون در نمیاد .
از طرفی اگر دنهایت هم مجبور به حمله نظامی بشند با همین تحریمها اول حسابی ملت رو شاکی میکنند و بعدش در صورت شلیک اولین گلوله اکثریت مردم ایران طرف مهاجم رو میگیرند و نه ج.ا و این خودش باز هزینه جنگ رو کمتر میکنه .
به هر حال اینکه جنگ با ایران به سادگی جنگ با عراق و افغانستان و لیبی نیست یک حقیقته که شاید از طرف خیلی از مردم عادی رد بشه و این مزخرفات تبلیغاتی که 24 ساعته ایران رو سرویس میکنیم قانعشون بکنه ولی در حقیقت و در عمل این طوری نیست . اولین دلیلش هم وسعت ایرانه . این رو سران جمهوری اسلامی هم میدونند که از رو نمیرند !
مساله اینه که آخوندها هنوز احساس خطر نکردند - احساس خطر بکنند غنی سازی که هیچی خود مقام معظم رو هم برای خوشخوشان غرب تعلیق میکنند نفت مجانی هم بهشون میدند . فقط کافیه به داستان تنگه هرمز نگاه کنید کل داستان دستتون میاد .
Russell
07-20-2012, 12:19 PM
بشار اسد رو هم تا همه مردم سوریه نمیرند مثل اینکه نمیخواند بردارن.این روسیه و چین اگر غرب نبود واقعن معلوم نبود چه گندی میزدند بدنیا،غرب خودش یکسری گندکاری کرد تو دنیا،حالا که یکذره اینا سر عقل اومدن با افکار عمومی یکسری از قبلی ها وحشی تر و زبون نفهمتر دارن میان سر کار
sonixax
07-20-2012, 12:35 PM
بشار اسد رو هم تا همه مردم سوریه نمیرند مثل اینکه نمیخواند بردارن.این روسیه و چین اگر غرب نبود واقعن معلوم نبود چه گندی میزدند بدنیا،غرب خودش یکسری گندکاری کرد تو دنیا،حالا که یکذره اینا سر عقل اومدن با افکار عمومی یکسری از قبلی ها وحشی تر و زبون نفهمتر دارن میان سر کار
یعنی این روسیه و چین قدر گوسفند از سیاست نمیفهمند !
همیشه اولش توی سازمان ملل مطرح میکنند وقتی این دو تا وتو میکنند در نتیجه آمریکا یکجانبه اقدام میکنه و اینها رو اصلن دیگه به بازی نمیگیره !
خود آمریکاش همینطوری سر مسایل اسرائیل الکی وتو نمیکنه و وقتی هم میکنه دقیقن میدونه بعدش چه اتفاقی قراره بیوفته یعنی هزینه اش رو میپذیره .
اینها یا خیلی یوخولند یا ببین چه سودی دارند از جانب این بلبشوی سوریه میبرند که میخواند همینطوری ادامه پیدا کنه !
Russell
07-20-2012, 12:42 PM
همیشه اولش توی سازمان ملل مطرح میکنند وقتی این دو تا وتو میکنند در نتیجه آمریکا یکجانبه اقدام میکنه و اینها رو اصلن دیگه به بازی نمیگیره !
خود آمریکاش همینطوری سر مسایل اسرائیل الکی وتو نمیکنه و وقتی هم میکنه دقیقن میدونه بعدش چه اتفاقی قراره بیوفته یعنی هزینه اش رو میپذیره .
اینها یا خیلی یوخولند یا ببین چه سودی دارند از جانب این بلبشوی سوریه میبرند که میخواند همینطوری ادامه پیدا کنه !
روسیه که خوب منافعش تو همین چیزهاست.عشق قبلیشون هم که صدام حسین بود و بعثیهای عراق.
این فرنگی ها میگند the scum of the earth دقیقن همینا میشن.
Nocturne
07-21-2012, 07:24 AM
به نظرم بحران سوریه به این خاطر ادامه پیدا کرده و این چیزها رو میبینیم که دمش به ایران وصله، و روسیه و چین هم نمیخان این گاو شیر ده رو به همین راحتی از دست بدن، منظورم موضوع بیشتر به ایران ربط پیدا میکنه، اینطور نیست؟
---------- ارسال جدید اضافه شده در 07:24 am ---------- ارسال قبلی در 07:22 am ----------
شعار دادن رو چطور تعریف میکنید؟ به طور مثال شما دارید در یک مورد حرف میزنید و شخصی میاد شما رو به شعار دادن متهم میکنه، تعریف شعار دادن یا شعاری بودن چیه؟ چه کسی رو میشه به راستی به شعار دادن متهم کرد؟
Mehrbod
07-21-2012, 11:49 AM
شعار دادن رو چطور تعریف میکنید؟ به طور مثال شما دارید در یک مورد حرف میزنید و شخصی میاد شما رو به شعار دادن متهم میکنه، تعریف شعار دادن یا شعاری بودن چیه؟ چه کسی رو میشه به راستی به شعار دادن متهم کرد؟
شعار دادن زمانی میشود که شما پیشتر یا اگر نیاز شد پس از بازخواست، نتوانید فرنود و منطق پشت سخن خود را بیاورید.
Anarchy
07-22-2012, 10:19 AM
یه مطلب جالب دیدم...به حال و هوای این روزهای مردم ایران میخوره!!!
--------------------------------------------------------------------------------------
درس های آموختنی از حیوانات
میمون هایی که «ترسیدن» را یاد گرفتند:
میمون هایی که از مار نمیترسیدند را در کنار مار ها قرار دادند. در همین حین صداهای بلند و وحشتناکی هم از بلندگو ها پخش کردند. با این کار میمون هایی که از مار ها نمی ترسیدند «یاد گرفتند» که از مار بترسند. نتیجه عجیب تر این آزمایش این بود که حتی میمون های دیگری که هم که از مار ها نمیترسیدند با دیدن ترس سایر میمون ها آنها هم از مار ها ترسیدند.
نتیجه:
ما از بعضی از چیزها میترسیم چون آنها را با چیز های دیگری در ذهن مان به یکدیگر مرتبط میکنیم. مثلآ یک کودک بعد از شنیدن صدای ترسناک محکم بسته شدن درب در تاریکی از تاریکی خواهد ترسید.
قورباغه هایی که زنده زنده آب پز شدند:
چند قورباغه را در ظرفی پر از آب جوش انداختند، آنها خیلی سریع از آب جوش به بیرون پریدند و خودشان را نجات دادند. وقتی همین قورباغه ها را در ظرف آب سرد قرار دادند و آرام آرام آب را به جوش رساندند همه آنها در آب جوش کشته شدند چون نتوانستند عکس العملی به همان سرعت نشان دهند.
نتیجه:
ما میتوانیم تغییرات ناگهانی را بفهمیم و متقابلآ عکس العمل نشان دهیم اما وقتی این تغییرات در دراز مدت انجام میشوند وقتی متوجه میشویم که دیگر خیلی دیر است. یادمان باشد، نه عادت های بد یک شبه وجود کسی را فرا میگیرد و نه کسی یک شبه فرد دیگری میشود، همه چیز پله پله انجام میشود. مهم این است که گرم شدن آب را احساس کنید.
موش های شناگری که غرق شدند:
این بار تعدادی موش های صحرایی که بعضی آنها میتوانند ۸۰ ساعت مداوم شنا کنند آماده شدند. محققان قبل از اینکه آنها را در آب بیاندازند با کلک این باور غلط را در موش ها به وجود آوردند که آنها گیر افتاده اند. خیلی از موش ها تنها پس از چند دقیقه بعد از شنا کردن غرق شدند. نه چون نمی توانستند شنا کنند، بلکه چون فکر می کردند گیر کرده اند ناامید شده و دست از شنا کردن برداشتند و غرق شدند.
نتیجه:
وقتی همه چیز به آن طور که می خواهیم پیش میرود ما هم با حداکثر توان مان تلاش میکنیم. اما بعد از اینکه سر و کله مشکلات بزرگ و کوچک پیدا میشود ناامید شده و دست از تلاش کردن بر می داریم، با وجود اینکه توان انجام آن را داریم.
سگ هایی که یاد گرفتند تلاش نکنند:
تعدادی سگ در اتاقی قرار گرفتند که زمین آن میتوانست شوک الکتریکی خفیفی به سگ ها وارد کند. دکمه ای روی دیوار اتاق بود که با فشرده شدن جریان را قطع میکرد. وقتی شوک وارد شد سگ ها بالا و پایین پریدند تا بالاخره یکی از سگ ها دکمه را زد و جریان قطع شد. سگ ها یاد گرفتند با زدن آن دکمه آن شوک ناخوشایند قطع میشود. روی نصف گروه اول سگ ها همین آزمایش دوباره تکرار شد اما این بار دراتاق دیگری که دکمه ای الکی داشت و با زدن آن هیچ اتفاقی نمیافتاد و جریان همچنان ادامه داشت. بعد از این مراحل سگ هایی که در اتاق دوم بودند به اتاق اول (با کلید سالم) بازگردانده شدند و آزمایش تکرار شد. این بار هیچ کدام شان حتی سعی نکردند که دکمه را فشار دهند.
نتیجه:
هیچ کس با نامیدی به دنیا نمیآید، بلکه ما بعد از اینکه چند بار شکست میخوریم «شکست خوردن» را یاد میگیریم و حتی به خودمان زحمت تلاش کردن نمیدهیم. اگر به مشکلی برخورده اید، مهم نیست دفعه چندم است که زمین خورده اید، باز هم بلند شوید و برای حل آن تلاش کنید. ممکن است کلید سالم باشد، فقط فشارش دهید!
Russell
07-22-2012, 01:26 PM
دوستان پستها رو تا کی میشه ویرایش کرد.
من الان به این پست خودم برخوردم،نمیتونم ویرایشش کنم،کسیم نبوده اونجا بگه این چه ...شعری بوده من گفتم آخه !!
و جالبتر اینست که سلمان رشدی نویسنده خوب و برای اهل فن معروفی بود و برای کتاب دیگری بنام"بچه های نیمه شب" هم جایزه نوبل گرفت.
sonixax
07-22-2012, 05:04 PM
به مدير بخش بگو راسل جان .
Russell
07-22-2012, 05:16 PM
به مدير بخش بگو راسل جان .
حالا این پست مهم نیست میلاد جان،فقط میخواستم بدونم داستان بسته شدن ویرایش چطوریه.
Mehrbod
07-22-2012, 05:58 PM
حالا این پست مهم نیست میلاد جان،فقط میخواستم بدونم داستان بسته شدن ویرایش چطوریه.
پس از 3 روز فکر میکنم ویرایش نمیتوان کرد، باید این را برداریم.
Mehrbod
07-22-2012, 09:38 PM
دین کافهتریایی دیگر چیست؟ :4:
یعنی یکسری (ترجیحن هیپی) با دل خوش دور هم میشینند بودیسم و مسیحیت و اسلام و اینها را بهم پیوند میزنند (ادعاهای ماورالطبیعه و پیغمبری و... آنها را هم گاهن باور دارند).بدون توجه به منطق و سیاست و واقعیات و علم و اینها.
همین دین شخصی که در غرب باب شده،یعنی یک تکه هایی از دین و یا ادعاها را که خوششان میآید بر میدارند(نه بطور سکولار)،انگار نه انگار که اینها حقایق مکشوف هستند و کلی آخوند رو اینها کار کرده و ربط دارند همه بهم اینها.
:24:
این براستی جالب بود راسل جان!
هنوز دارم میخندم .. تاکنون نشنیده بودم :21:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cafeteria_Christianity
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=cafeteria%20religion
http://lavistachurchofchrist.org/LVarticles/CafeteriaStyleReligion.html
Kaveh
07-23-2012, 10:02 PM
چین الان داره به اندازه کل اروپا از ایران نفت وارد می کنه. مطمئنا با قیمت بسیار خوبی. جاش حتی احتمالا پول هم نمیده. فقط کالا. چی از این بهتر.
sonixax
07-24-2012, 01:47 AM
كاوه جان من در مورد سوريه گفته بودم !
Kaveh
07-24-2012, 04:52 AM
كاوه جان من در مورد سوريه گفته بودم !
:4:
فرقی نداره برای سوریه هم اینها دنبال منافعشون هستند.
Mehrbod
07-28-2012, 11:32 PM
در راستای گرانی مرغ:
شاید در تاریخ بنویسند که مرغ مایه ی سرنگونی اسلام گردید!
•
http://www.daftarche.com/images/imported/2011/01/3.gif
Theodor Herzl
08-04-2012, 10:03 PM
من تقریبا هر روز توی وبسایتی که دارم، کامنت فحش و ناسزا میگذارند این حزباللهیها ، یه چند تا اسکرین شات گرفتم ببینید ، اینها رو توی سایت تایید نمیکنم ، آیپیها رو هم حذف نکردم چون اینها که حزباللهی هستند ، نباید ترسی پس از لو رفتن آیپی داشته باشند.
بر روی عکسها کلیک کنید تا بزرگ شود
670
671
672
sonixax
08-04-2012, 10:27 PM
:21:
ما بشاشیم اسرائیل رو آب برده
عزیزم مگه شما آب میشاشی ؟ :21:
Theodor Herzl
08-05-2012, 06:05 PM
من موندم این تاپیکهای مزخرف برای قبلی شایعه بساز ، برای نفر بعدی شکلک در بیار اینها چیست در فروم هم میهن %۹۰ موضوعات از این جور چیزها هست:27:
sonixax
08-05-2012, 09:14 PM
من موندم این تاپیکهای مزخرف برای قبلی شایعه بساز ، برای نفر بعدی شکلک در بیار اینها چیست در فروم هم میهن %۹۰ موضوعات از این جور چیزها هست
خاطراتون باشه قدیمها گفته بودم بیش از حد شلوغ شدن یک فارون نتیجه اش میشود تاپیکی مثل : "آیا شما موی زیر بغلتو میزنی؟فقط آقایون (http://forum.iranproud.com/showthread.php?363481-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D9%85%D9%88%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%BA%D9%84%D8%AA%D9%88-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D9%86%DB%8C%D8%9F%D9%81%D9%82%D 8%B7-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86)" .
حالا اون سایت بخواد فیلتر هم نشه این مدل مزخرفات توش بیشتر هم میشه .
Kaveh
08-06-2012, 01:45 AM
من موندم این تاپیکهای مزخرف برای قبلی شایعه بساز ، برای نفر بعدی شکلک در بیار اینها چیست در فروم هم میهن %۹۰ موضوعات از این جور چیزها هست
یادم هست در گفتمان هم تالارهای فان همیشه شلوغتر بودند منتها همانجا هم بحثها کمی با معنا تر از این نوع تاپیکها بود. به نظر می رسد فیلترها نتیجه خود را داده اند... اینترنت غیر فیلتر روز به روز بیشتر مبتذل می شود. سایتهای فارسی غیرتخصص فیلتر نشده را هم که بنگریم اکثرا چنین وضعی دارند. مطالب هرز و پوچ بیشترین حجم را اشغال کرده اند.
Mehrbod
08-06-2012, 11:27 AM
خاطراتون باشه قدیمها گفته بودم بیش از حد شلوغ شدن یک فارون نتیجه اش میشود تاپیکی مثل : "آیا شما موی زیر بغلتو میزنی؟فقط آقایون (http://forum.iranproud.com/showthread.php?363481-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D9%85%D9%88%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%BA%D9%84%D8%AA%D9%88-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D9%86%DB%8C%D8%9F%D9%81%D9%82%D 8%B7-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86)" .
حالا اون سایت بخواد فیلتر هم نشه این مدل مزخرفات توش بیشتر هم میشه .
خب در کنار اینها کاربران تالارهای پایینی هر از گاهی هم بالا میایند میلاد جان!
برای نمونه در همین فروم هممیهن من بیشتر از همه زمانی که دفترچه بودم پیام نهانی گرفتهام،
آنهم از کسانی که هیچ پیکی بالا نفرستادهاند ولی یک چیزی چشمشان را گرفته و به فکر فرو رفتهاند.
Theodor Herzl
08-07-2012, 06:58 PM
ضربت خوردن علی ایران ستیز به وسیلهٔ یک قهرمان وطن پرست بهمن جازویه (ابن مجلم مرادی) را به تمامی ایرانیان تبریک میگویم.:53:
Anarchy
08-07-2012, 07:12 PM
ضربت خوردن علی ایران ستیز به وسیلهٔ یک قهرمان وطن پرست بهمن جازویه (ابن مجلم مرادی) را به تمامی ایرانیان تبریک میگویم.:53:
کسری جان تا جایی که میدونم این مطلب که فرد مورد نظر ایرانی بوده صحت نداره...
Theodor Herzl
08-07-2012, 07:15 PM
کسری جان تا جایی که میدونم این مطلب که فرد مورد نظر ایرانی بوده صحت نداره...
ابن مجلم رو فولادوند میگفت ایرانی بوده اسمش هم بهمن جازویه بوده ، کلی هم سند و مدرک داشت ، فیلمهای فولادوند رو پیدا کنم میزارم اینجا.
Anarchy
08-07-2012, 08:10 PM
ابن مجلم رو فولادوند میگفت ایرانی بوده اسمش هم بهمن جازویه بوده ، کلی هم سند و مدرک داشت ، فیلمهای فولادوند رو پیدا کنم میزارم اینجا.
این مطلب رو قبلا دیده بودم:
هفته بهمن جازویه (ابـن مـلجـٌم) کشنده علی تازی (https://tondar.org/content/2010/08/766.html)
آرش بیخدا هم یه مطلب در این مورد داشت که این مطلب کار باستان گرایان افراطی هست.مشیری هم در این مورد توضیح داده:
http://www.youtube.com/watch?v=WB083hENM9w&feature=player_embedded
Theodor Herzl
08-07-2012, 08:32 PM
به هر حال هرکه بود یک خدمتی به ایران کرد که این جانور را کشت!
Russell
08-07-2012, 08:56 PM
کسی که عمر رو کشت ولی ایرانی بوده واقعا مثل اینکه
Anarchy
08-07-2012, 09:16 PM
کسی که عمر رو کشت ولی ایرانی بوده واقعا مثل اینکه
بله اون فرد پیروز نهاوندی بوده
bilbilak
08-07-2012, 10:28 PM
ابو لولو منظورتونه اگر اشتباه نکنم کسی که به زندگی عمر پلید پایان داد
Nocturne
08-08-2012, 05:46 PM
اینو یه نفر توی مسنجر برای من فرستاده:
درهلند ملعون،فیلم مبتذلی از رسول اكرم وهمسران پاکش نشر کردند : الان وقت آن رسیده است تولیدی هاومونتاژها ی هلند با جد و راستی قطع کنیم 1.6 ميليارد مسلمان می توانند ضرب الاجلی اقتصادی به هلند بزنن. به بیشترین حد از افراد بفرستش که اگر الله ازت پرسید برای نصرت نبیت چیکار کردی؟جوابی داشته باشیم اللهم إني بلغت اللهم فأشهدخدایا تبلیغ و پیام رسانی کردم خدا شاهد باش
جالبی این نوشته در اینه که به خوبی نشون میده توی سر یک مسلمان چی میگذره.
Mehrbod
08-08-2012, 06:28 PM
اینو یه نفر توی مسنجر برای من فرستاده:
جالبی این نوشته در اینه که به خوبی نشون میده توی سر یک مسلمان چی میگذره.
اینجا را بخوانید، مردممان درباره هوشمندی آب ابراز خوشنودی میکنند:
آب هوشمند ترین موجود هستی - شهادت آب (http://forum.hammihan.com/thread47356.html#post3178803)
یک جُستار هم خودمان درباره این هوشمندی آب داشتیم:
شهادت آب (http://www.daftarche.com/showthread.php/376-%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%AA-%D8%A2%D8%A8)
Theodor Herzl
08-08-2012, 09:00 PM
من شنیدم مردم بخاطر گرانی بیش از اندازه گوشت و مرغ به شکار سگ و گربههای خیابانی روی آوردهاند در ایران:17:, تا جلوی بچههای گرسنه شرمنده نشوند
sonixax
08-08-2012, 09:01 PM
من شنیدم مردم بخاطر گرانی بیش از اندازه گوشت و مرغ به شکار سگ و گربههای خیابانی روی آوردهاند در ایران, تا جلوی بچههای گرسنه شرمنده نشوند
فکر نکنم صحت داشته باشه کسرا جان !
Anarchy
08-08-2012, 09:15 PM
هنوز انقدر اوضاع خراب نشده...شاید گنجشک شکار کنن اما کار به سگ و گربه نرسیده هنوز:42:!!
Theodor Herzl
08-08-2012, 09:22 PM
هنوز انقدر اوضاع خراب نشده...شاید گنجشک شکار کنن اما کار به سگ و گربه نرسیده هنوز
فکر نکنم صحت داشته باشه کسرا جان !
رادیو اسرائیل انگاری یک گزارش داده بود که اطراف پارک قیطریه سگ و گربههای خیابانی زیاد هستند ، خیلیها آنجا میروند به تازگی سگ و گربه شکار میکنند برای غذا:42:
Mehrbod
08-19-2012, 10:33 AM
عید رهایی از بوی گند دهن روزه داران، عید رهایی از صدای انکر الصوات اذانهای دم صبح، عید پایان یک ماه یواشکی آب و غذا خوردن و عید رهایی از حماقتهای دینی را به همه روزه خواران عزیز مخصوصا نقویون گرامی، شادباش می گوییم.
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/08/168.jpg
Theodor Herzl
08-22-2012, 12:08 PM
چقدر مقالههای فارسی ویکیپدیا بیخود هست :45:، مقاله فارسی در مورد کمپ اشویتز همش دروغ و propaganda انکار کنندگان هولکاست بود ، یک حساب ساختم ویرایش کردم ، حالا باز یه بسیجی میاد عوضش میکنه
Mehrbod
08-22-2012, 12:13 PM
چقدر مقالههای فارسی ویکیپدیا بیخود هست :45:، مقاله فارسی در مورد کمپ اشویتز همش دروغ و propaganda انکار کنندگان هولکاست بود ، یک حساب ساختم ویرایش کردم ، حالا باز یه بسیجی میاد عوضش میکنه
آری بی اندازه هوتاد (کیفیت) جستارهای پارسی پایینه.
من امروز جستار impalement را اندکی ویراستم:
تفاوت میان نسخههای «چهارمیل کردن» - WiKi (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85%DB% 8C%D9%84_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86&action=historysubmit&diff=7728344&oldid=7336108)
sonixax
08-22-2012, 12:15 PM
چقدر مقالههای فارسی ویکیپدیا بیخود هست ، مقاله فارسی در مورد کمپ اشویتز همش دروغ و propaganda انکار کنندگان هولکاست بود ، یک حساب ساختم ویرایش کردم ، حالا باز یه بسیجی میاد عوضش میکنه
من هم چند تا نقل قول از هیملر توی ویکی کوت گذاشته بود که گفته بود به به به اسلام عجب دینیه ! رفتند پاکش کردند :22:
Russell
08-28-2012, 08:47 PM
مهربد جان من هر چی دنبال این کتاب "هندبوک روانشناسی فرگشتی" که آپلود کرده بودی میگردم پیدا نمیکنم.میدونی کجاست یا میتونی دوباره آپلودش کنی؟
Mehrbod
08-28-2012, 10:09 PM
مهربد جان من هر چی دنبال این کتاب "هندبوک روانشناسی فرگشتی" که آپلود کرده بودی میگردم پیدا نمیکنم.میدونی کجاست یا میتونی دوباره آپلودش کنی؟
آری، اینجاست راسل جان: ازدواج - صفحه 21 (http://www.daftarche.com/showthread.php/410-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC?p=11790&viewfull=1#post11790)
Russell
08-28-2012, 11:00 PM
من هر کار میکنم این فایل 20 مگیه fail میشه کامل دانلود نمیشه.ببین براتو میشه؟
وقت داشتی میتونی جای دیگه آپش کنی،بنظرم مشکل از ناسازگاریه با Tor باشه(شاید عوض میشه مسیری چیزی وسطش).
Mehrbod
08-28-2012, 11:05 PM
من هر کار میکنم این فایل 20 مگیه fail میشه کامل دانلود نمیشه.ببین براتو میشه؟
وقت داشتی میتونی جای دیگه آپش کنی،بنظرم مشکل از ناسازگاریه با Tor باشه(شاید عوض میشه مسیری چیزی وسطش).
کتاب دوم دو بخشهها، یک 5 مگ + 20 مگ. باید کنار هم باشند.
من هر دو بخشو گرفتم آزمودم، کار میکنه راسل جان.
Russell
08-28-2012, 11:17 PM
آره میدونم مهربد جان splite کردی،فایل بزرگه تا 11-12 مگ میره بعد fail میشه.همون اول هم که گذاشتی اینجور بود بگمونم بخاطر اینکه اینجا با ماکس سرعت هم دانلود بشه از یک مدتی بگذره این tor مسیر عوض میکنه قطع میشه.اینو جای دیگه میتونی آپ کنی آدرسش رو بدی.بگمونم بقیه ای که از ایران با Tor میان این مشکل رو برای فایلای بالای 10 مگ داشته باشند.
Mehrbod
08-28-2012, 11:34 PM
آره میدونم مهربد جان splite کردی،فایل بزرگه تا 11-12 مگ میره بعد fail میشه.همون اول هم که گذاشتی اینجور بود بگمونم بخاطر اینکه اینجا با ماکس سرعت هم دانلود بشه از یک مدتی بگذره این tor مسیر عوض میکنه قطع میشه.اینو جای دیگه میتونی آپ کنی آدرسش رو بدی.بگمونم بقیه ای که از ایران با Tor میان این مشکل رو برای فایلای بالای 10 مگ داشته باشند.
آری چرا که نه:
David Buss - Evolutionary Psychology ( 3rd Ed).pdf - 4shared.com - document sharing - download - Fuck You (http://www.4shared.com/office/XFdaU5hb/David_Buss_-_Evolutionary_Psyc.html)
Russell
08-29-2012, 12:19 AM
مرسی مهربد جان.
دونکته اما:من خواستممستقیم از 4share دانلود کنم گوگل کروم ایرور لایسنس داد برای https که من البته ادامه ندادم و یجور دیگه دانلود کردم.این ج.ا سابقه داره از این کارا بکنه
دوم اینکه این fu..k you آخر لینکه چیه نشون میده :21:
Mehrbod
08-29-2012, 12:24 AM
مرسی مهربد جان.
دونکته اما:من خواستممستقیم از 4share دانلود کنم گوگل کروم ایرور لایسنس داد برای https که من البته ادامه ندادم و یجور دیگه دانلود کردم.این ج.ا سابقه داره از این کارا بکنه
دوم اینکه این fu..k you آخر لینکه چیه نشون میده :21:
فکر کنم خسته بودم زمانیکه تو 4shared حساب باز میکردم، نام و نام خانوادگی این شدند :4:
همین چیزهاست که بانوان دفترچه نمیایند دیگر، میدانم ...
کار خوبی کردی، با https نمیشود دریافت کدام فایل یا چی از سایت گرفته شده.
Theodor Herzl
09-03-2012, 08:14 AM
من هنوز گیر یک چیز هستم ، این پسندیدن یک پست که تازه اومده فرقش با سپاس چیه؟:e417:
Mehrbod
09-03-2012, 09:39 AM
من هنوز گیر یک چیز هستم ، این پسندیدن یک پست که تازه اومده فرقش با سپاس چیه؟:e417:
هیچ!
ولی خودمان میتوانیم تفاوت بگذاریم.
برای نمونه سپاسگزاری برای سپاسداری و قدردانی، پسندیدن برای نشان دادن موافقم یا همچین چیزی :e415:
Nevermore
09-04-2012, 05:48 AM
درود بر همه ی دوستان از بچه های قدیمی گفتگو کسی هست که کاربری به نام Yasna Bikhoda رو بشناسه؟
Theodor Herzl
09-04-2012, 06:21 AM
درود بر همه ی دوستان از بچه های قدیمی گفتگو کسی هست که کاربری به نام Yasna Bikhoda رو بشناسه؟
من نام کاربری ایشون یادم هست ، بله
Kaveh
09-04-2012, 03:37 PM
من هنوز گیر یک چیز هستم ، این پسندیدن یک پست که تازه اومده فرقش با سپاس چیه؟
گاهی وقتها که یک پسندیدن خالی کفایت نمی کند به کار می آید. به خصوص که پسندیدن، کاربری دیدم یا خواندم هم دارد.
Anarchy
09-04-2012, 03:50 PM
از این نظر که نام کاربری ایشون رو دیده باشم بله تو گفتگو دیده بودم اما بیشتر از اون چیزی نمیدونم...
Theodor Herzl
09-04-2012, 06:30 PM
Democratic National Convention - YouTube (http://www.youtube.com/user/DemConvention2012)
کنگره حزب دموکرات آمریکا تا ۲ساعت و نیم دیگه شروع میشه ، اینجا در یوتیوب میتونید زنده ببینید.
Nocturne
09-20-2012, 08:13 AM
میدونم این خواسته من ممکنه توقع زیادی از دوستان باشه، ولی کسی هست که بتونه ایرادهای گرامری نوشته های انگلیسی منو بگیره؟ نوشته ها از دو پاراگراف تجاوز نمیکنند و لازم هم نیست بگید دقیقا چه مشکل گرامری داره فقط زیر اون قسمتی که مشکل گرامری داره خط بکشید.
Mehrbod
09-20-2012, 11:36 AM
میدونم این خواسته من ممکنه توقع زیادی از دوستان باشه، ولی کسی هست که بتونه ایرادهای گرامری نوشته های انگلیسی منو بگیره؟ نوشته ها از دو پاراگراف تجاوز نمیکنند و لازم هم نیست بگید دقیقا چه مشکل گرامری داره فقط زیر اون قسمتی که مشکل گرامری داره خط بکشید.
آری چرا که نه، بنویسش Nocturne جان.
راستی ساختن یک تالار انگلیسی و اینها هم توی برنامه است.
Nocturne
09-20-2012, 12:01 PM
آری چرا که نه، بنویسش Nocturne جان.
راستی ساختن یک تالار انگلیسی و اینها هم توی برنامه است.
سپاسگزارم مهربد عزیز، یه تاپیک برای این موضوع توی تالار گفتگوی آزاد میزنم.:e303:
کافر_مقدس
09-30-2012, 03:55 PM
درود درود !یک کاربری بود به نام هوادار دموکراسی .. چند وقتی هست که نام ایشون رو در میان دوستان مشاهده نمی کنم ، می خواستم ببینم آیا ایشون غیبت داره یا اینکه نام کاربری خودش رو تغییر داده ؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/30.gif
Mehrbod
09-30-2012, 04:48 PM
درود درود !یک کاربری بود به نام هوادار دموکراسی .. چند وقتی هست که نام ایشون رو در میان دوستان مشاهده نمی کنم ، می خواستم ببینم آیا ایشون غیبت داره یا اینکه نام کاربری خودش رو تغییر داده ؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/30.gif
Havadar-e-Democracy اکنون Havadar-e-Anarchism یا همان Anarchy خودمان هستند :e402:
sonixax
10-01-2012, 10:02 AM
دلار ٣٢٣٠ و یورو ٤١٦٠ !!!
Russell
10-01-2012, 12:50 PM
دلار ٣٢٣٠ و یورو ٤١٦٠ !!!
میگن آخر الزمون همینو میگنا :e107:
Mehrbod
10-01-2012, 05:33 PM
ریال کم ارزشترین یکان پولی شد:
Least valued currency unit - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Least_valued_currency_unit)
Ouroboros
10-01-2012, 05:38 PM
ملت سلحشور و خلق قهرمان و امت شهیدپرور ایران نمیباید دلار بخرند! این بازی دولت است برای بازگرداندن «یارانهی نقدی» به جیب بانک مرکزی، امکان ندارد که ارزش پول یک کشور با چنین سرعتی سقوط بکند و دولت (دموکراسی یا غیر) اعلام ورشکستگی نکند.
Russell
10-01-2012, 06:07 PM
من نمیتونه باورم بشه این فقط نقشه برای بالا بردن درآمد دولت باشه،رسما بازار پکیده،این برای خودشونم خیلی هزینه داره،حالا یا کار احمدی نژاده دم آخری برای نفع خودش یا دیگه اوضاع شده یچیزی تو مایه آلمان نازی و فتح برلین و اینها :e107::e530:
Ouroboros
10-01-2012, 06:10 PM
اگر کار خودشان باشد یکی دو ماه دیگر قیمتها آرام میگیرند، اگرنه یکی دو ماه دیگر دادن حقوق باتوم به دست و اجیر مزدور و وارد کردن نئاندرتال از دهات و ... نخواهد ارزید، و ج.ا خودبخود ساقط میشود!
تحت هرکدام از ایندو گزینه، مردم نباید دلار بخرند.
Anarchy
10-01-2012, 06:36 PM
امروز که دلار رکورد 3470 رو زده...ببینیم فردا چی میشه!! اصلا باورم نمیشه...
mamad1
10-01-2012, 08:17 PM
به نظرتون این ماجرا میتونه ریشه خارجی داشته باشه؟
Ouroboros
10-02-2012, 01:34 PM
نه،
بیشینهی بدبختیهای ما ریشهی خارجی ندارند. :e140:
Mehrbod
10-02-2012, 02:02 PM
به نظرتون این ماجرا میتونه ریشه خارجی داشته باشه؟
نه،
بیشینهی بدبختیهای ما ریشهی خارجی ندارند. :e140:
بیشینهی بدبختیها را نمیشود ریشهیابی کرد، میشود به راهکاریابی پرداخت و hope for the best!
کافر_مقدس
10-02-2012, 02:36 PM
گویا دلار امروز به مرز 4000 تومن رسیده ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/6.gif
به کجا چنین شتابان ؟!! ریال از دلار پرسید !http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/13.gif
sonixax
10-03-2012, 11:47 AM
دلار بدون قیمت شد
یورو ۴۷۱۰
بازار شلوغ
حکومت هم مشغول خندیدن به ریش مردم !
Anarchy
10-03-2012, 04:52 PM
ظاهرا امروز تهران درگیری مختصری هم اتفاق افتاده سر همین قضیه دلار!!!
shirin
10-03-2012, 04:55 PM
تو شیراز فلکه گاز مردم تظاهرات کردن.
Anarchy
10-03-2012, 05:16 PM
تو شیراز فلکه گاز مردم تظاهرات کردن.
مردم؟؟؟؟؟؟؟خودت رفتی دیدی؟شلوغ بود؟
shirin
10-03-2012, 05:27 PM
من وقتی داشتم از اونجا رد میشدم بعضی خیابونا رو بسته بودن و پر از نیروی امنیتی بود. ولی کسی که به عنوان تظاهرات اومده باشه رو ندیدم. ولی بعدش کسی که باهام بود از از اونجا رد شده بود زنگ زد گفت تظاهرات شده و کلی هم مردم رو دارن میگیرن.
Russell
10-03-2012, 06:05 PM
ماهواره ها رو هم مثل اینکه بدجور زدند.بازار مثل اینکه بدجور شلوغ شده و کار به باتوم و کتک و گاز اشکاور رسیده.
Unknown
10-04-2012, 12:42 PM
اینکه کاربر مسلمان نداریم، آنقدرها هم بد نیست. به جایش زمان کافی داریم تا با خیال راحت به گفتگوهای خودمان برسیم.
Anarchy
10-04-2012, 03:38 PM
اینکه کاربر مسلمان نداریم، آنقدرها هم بد نیست. به جایش زمان کافی داریم تا با خیال راحت به گفتگوهای خودمان برسیم.
مسلمان داشتیم که یا فرار را بر قرار ترجیح دادند و از بحث گریزان بودند یا اینکه اینجا رو توهین به مقدسات خودشون میدونند و در بحث ها شرکت نمیکنند:e402:
Mehrbod
10-12-2012, 02:42 PM
کم کم میشود برای دفترچه هم نوستالیژیا رفت :e402:
دفترچه (http://web.archive.org/web/20101031061738/http://www.daftarche.com/)
دفترچه (http://web.archive.org/web/20110512171430/http://daftarche.com/)
Anarchy
10-12-2012, 04:16 PM
کم کم میشود برای دفترچه هم نوستالیژیا رفت :e402:
دفترچه (http://web.archive.org/web/20101031061738/http://www.daftarche.com/)
دفترچه (http://web.archive.org/web/20110512171430/http://daftarche.com/)
مهربد کاربر "خیر خواه" مگه داشتیم؟
Mehrbod
10-12-2012, 04:26 PM
مهربد کاربر "خیر خواه" مگه داشتیم؟
نمایش مشخصات: خیرخواه - دفترچه (http://www.daftarche.com/members/%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87-125/)
Theodor Herzl
10-25-2012, 07:34 PM
میلاد وقت داری تا مهربد نیست هی پست بزنی دوباره بری صدر جدول:e11b:
sonixax
10-25-2012, 07:51 PM
میلاد وقت داری تا مهربد نیست هی پست بزنی دوباره بری صدر جدول
من میخواستم بیام پایین :دی
خیلی ضایع بودن اون بالا :e105: توی گفتگو هم شده بودم سومی چهارمی .
Anarchy
10-25-2012, 07:52 PM
میگم اصلا توطئه کنیم پستای مهربد رو تا نیست کم کنیم خودمون:e107:
Anarchy
10-25-2012, 07:55 PM
من میخواستم بیام پایین :دی
خیلی ضایع بودن اون بالا :e105: توی گفتگو هم شده بودم سومی چهارمی .
آره یادمه بیشتر از 6000 تا پست داشتی و اگه گفتگو بسته نمیشد و به اون روز نمیوفتاد به آرش رسیده بودی!! اون 8000 تا داشت...بس که اسپم میدی میلاد:e105:!!
sonixax
10-25-2012, 08:01 PM
آره یادمه بیشتر از 6000 تا پست داشتی و اگه گفتگو بسته نمیشد و به اون روز نمیوفتاد به آرش رسیده بودی!! اون 8000 تا داشت...بس که اسپم میدی میلاد:e105:!!
هر پست من هزار کیلومتره :دی
Anarchy
10-25-2012, 08:11 PM
هر پست من هزار کیلومتره :دی
کلا خوب حوصله ای داری میلاد جون...
فریاد
10-26-2012, 01:16 PM
درود به همه، مغالطه تخصیص جز به کل چگونه است و تفاوت آن با تعمیم جز به کل چیست؟
Russell
10-26-2012, 02:05 PM
درود به همه، مغالطه تخصیص جز به کل چگونه است و تفاوت آن با تعمیم جز به کل چیست؟
درود و خوشآمد بشما دوست گرامی.
اگر نام لاتین یا انگلیسی مغالطه را بگویید شاید بشود با اطمینان بیشتری گفت چون نام مغالطه اول را مطمئن نیستم.ولی:
تخصیص جز به کل:یعنی خصوصیات جز را بکل نسبت دادن،مثلا جعبه دنده یا موتور جز خواصشان حرکت کردن نیست ولی ما میدانیم که ایندو (جز) اجزای یک کل هستند بنام ماشین که حرکت از خواصش است.
تعمیم جز بکل همان استقرای خودمان است که در formal logic که بر مبنای استنتاج بنا شده مغلطه بشمار میرود مثالش هم اینست که ما تا بحال هر چه سیب خورده ایم ترش مزه بوده،از این حکم کلی بدهیم که تمام سیبها ترش مزه هستند،این میشود استقرا و در منطق نوعی مغالطه حساب میشود.
Nocturne
11-04-2012, 06:18 PM
به نظر شما این استدلال میتواند درست باشد؟ "اگر یک نمونه از یک چیز وجود داشته باشد شانس این وجود دارد که نمونه های دیگری از ان چیز نیز وجود داشته باشد." به طور مثال اگر یک خورشید وجود دارد شانس این وجود دارد که هزاران خورشید وجود داشته باشد، اگر یک زمین وجود دارد زمین هایی دیگری نیز میتواند وجود داشته باشد، اگر موجودات هوشمندی در یک زمین وجود دارند موجودات هوشمندی در جاهای دیگر نیز میتوانند وجود داشته باشند یا اگر یک کیهان وجود داشته باشد کیهان های دیگری نیز میتوانند وجود داشته باشند.
Anarchy
11-04-2012, 07:33 PM
به نظر شما این استدلال میتواند درست باشد؟ "اگر یک نمونه از یک چیز وجود داشته باشد شانس این وجود دارد که نمونه های دیگری از ان چیز نیز وجود داشته باشد." به طور مثال اگر یک خورشید وجود دارد شانس این وجود دارد که هزاران خورشید وجود داشته باشد، اگر یک زمین وجود دارد زمین هایی دیگری نیز میتواند وجود داشته باشد، اگر موجودات هوشمندی در یک زمین وجود دارند موجودات هوشمندی در جاهای دیگر نیز میتوانند وجود داشته باشند یا اگر یک کیهان وجود داشته باشد کیهان های دیگری نیز میتوانند وجود داشته باشند.
به نظر من بدون اون "اگر" اول هم این استدلال درست هست...یعنی اینجا فقط بحث احتمال مطرح هست و بس!! احتمال وجود هر چیزی هست، فقط مقدار این احتمال میتونه از خیلی کم تا خیلی زیاد باشه!!
Mehrbod
11-05-2012, 03:45 AM
اگر یک چیز باشنده هم نباشد، باز شانس بودن آن هست!
Nocturne
11-05-2012, 04:48 PM
به نظر من بدون اون "اگر" اول هم این استدلال درست هست...یعنی اینجا فقط بحث احتمال مطرح هست و بس!! احتمال وجود هر چیزی هست، فقط مقدار این احتمال میتونه از خیلی کم تا خیلی زیاد باشه!!
این رو در نوشتم مطرح نکردم ولی منظور من احتمال بسیار قوی بود، آیا این موضوع احتمال را نسبت به چیزهایی که وجود دارند و ما خبر نداریم بالاتر نمیبرد؟
Anarchy
11-05-2012, 05:04 PM
این رو در نوشتم مطرح نکردم ولی منظور من احتمال بسیار قوی بود، آیا این موضوع احتمال را نسبت به چیزهایی که وجود دارند و ما خبر نداریم بالاتر نمیبرد؟
فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه...یعنی هیچ دلیلی برای بالا بردن یا پایین آوردن ارائه نمیده،صرفا طرح مساله هست!!
Theodor Herzl
11-12-2012, 06:18 PM
جایی که بی وجدانی انسانی تا آنجا پیش میرود که اسرائیل را با هیتلر مقایسه میکنند ، من دیگر در اینجا هیچ سخنی در مورد اسرائیل ، هولوکاست ، خاورمیانه ، ایران و مسائل مربوطه نخواهم گفت ، موضوع مربوط به اسرائیل و صهیونیسم و آن یکی در مورد تاریخ هولوکاست را که خودم آغاز کرده بودم نیز حذف کردم ، کسی لازم نیست وجود خودش را به کسی توضیح بدهد و اثبات کند.:e011:
sonixax
11-12-2012, 07:38 PM
جایی که بی وجدانی انسانی تا آنجا پیش میرود که اسرائیل را با هیتلر مقایسه میکنند ، من دیگر در اینجا هیچ سخنی در مورد اسرائیل ، هولوکاست ، خاورمیانه ، ایران و مسائل مربوطه نخواهم گفت ، موضوع مربوط به اسرائیل و صهیونیسم و آن یکی در مورد تاریخ هولوکاست را که خودم آغاز کرده بودم نیز حذف کردم ، کسی لازم نیست وجود خودش را به کسی توضیح بدهد و اثبات کند.
کسرا جان شما چند سالتونه ؟ جنایت جنایته چه اسرائیل انجامش بده چه جمهوری اسلامی چه هیتلر !
شما در این بحثها تمام حق و حقوق رو میدید به اسرائیل تا هم کسی حرف میزنه فوری دست به دامن سفسطه میشید که آی ما نباید وجود خودمون رو توضیح بدیم و فلان و بهمان !
بله یهودیان یا اسرائیل قرار نیست وجودشون رو به کسی پاسخ بدند ولی باید در مقابل جنایاتشان پاسخگو باشند چه شما خوشت بیاد چه نیاد ! کشتار غیر نظامیان هم جنایت جنگیه ! چیزی که اسرائیل بارها و بارها بهش متهم شده .
جنگ اسرائیل و لبنان (۲۰۰۶) - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%86%DA%AF_%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6% DB%8C%D9%84_%D9%88_%D9%84%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86_ %28%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B6%29)
همچنین نیروی هوایی اسرائیل (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C_%D9%87%D9%88%D8%A7% DB%8C%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D 9%84) با حمله به راهها، جادهها، مناطق مختلف مسکونی , شهرهای لبنان را مورد هدف بمباران قرار داد که جزء جنایات جنگی به حساب میآیند.[۵۱] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%86%DA%AF_%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6% DB%8C%D9%84_%D9%88_%D9%84%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86_ %28%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B6%29#cite_note-hrw2-50) ارتش اسرائیل (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AF% D9%81%D8%A7%D8%B9%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D 8%A6%DB%8C%D9%84) همواره ادعا میکند نقاطی را مورد هدف قرار داده که از آنها موشک به خاک و شهرهای اسرائیل شلیک شده یا اینکه نیروهای حزبالله لبنان (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AD%D8%B2%D8%A8%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%8 7_%D9%84%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86) در آن مستقر بوده و برخورد به غیر نظامیان به طور تصادفی رخ داده. با اینحال تحقیقات در زمینه الگوی حملات در بیش از بیست مورد که توسط تحقیقگران سازمان دیدهبان حقوق بشر (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%AD%D9%82% D9%88%D9%82_%D8%A8%D8%B4%D8%B1) در لبنان انجام شدهاست، خلاف آن را نشان میدهد
یعنی ادعای شما در همون بحثها مبنی بر اینکه اسرائیل جاهایی رو زده که ازش موشک شلیک میشده هم ادعای کذب هستش ! حالا شما هی بگید اسرائیل فرشته هست و بقیه مردم دنیا شیطان و یهودیان حق دارند بقیه را بکشند ! بله جنایات اسرائیل دست کمی از جنایات هیتلر ندارند و تنها فرقشون اینه که به صورت علنی اسرائیل به نژادپرستی و کشتار فلسطینیان اعتراف نکرده !
از نظر بنده چیزهایی مثل اینها از کارهای هیتلر هم بدتر هستند :
Rachel Corrie - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Corrie)
کشتار دیر یاسین - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1_%D8%AF%DB%8C%D8%B1_ %DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%86)
جنگ غزه ۲۰۰۹–۲۰۰۸ - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%86%DA%AF_%D8%BA%D8%B2%D9%87_%DB%B2%DB%B0 %DB%B0%DB%B9%E2%80%93%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B8)
پس شما یک فکری به حال وجدانتان بکنید ! و انقدر کورکورانه از جنایات اسرائیل دفاع نکنید صرفن به خاطر اینکه خود را اسرائیلی میدانید یا به آن کشور علاقمند هستید .
Mehrbod
11-12-2012, 09:22 PM
به هر روی جستارهای خوب و ارزشمندی بودند، برای آشنایی با اسرائیل و هم اینکه از سایتهای انگشتشمار ایرانی بودیم که کاربر دومیهنهی ایرانی/اسرائیلی داشتیم.
من از کسرای گرامی خواهش میکنم یک بازنگری در رفتن بکند :e303:
Kaveh
11-16-2012, 01:00 AM
جایی که بی وجدانی انسانی تا آنجا پیش میرود که اسرائیل را با هیتلر مقایسه میکنند ، من دیگر در اینجا هیچ سخنی در مورد اسرائیل ، هولوکاست ، خاورمیانه ، ایران و مسائل مربوطه نخواهم گفت ، موضوع مربوط به اسرائیل و صهیونیسم و آن یکی در مورد تاریخ هولوکاست را که خودم آغاز کرده بودم نیز حذف کردم ، کسی لازم نیست وجود خودش را به کسی توضیح بدهد و اثبات کند.:e011:
من چند روزی نبودم و متاسف شدم که این پست شما را دیدم. به نظر من دلیلی ندارد
شما انتظار داشته باشید همه مسایل را از دید شما بتوانند ببینند و اگر به حقیقت علاقه مند
باشید بهتر است سعی کنید مسایل را از چشم دیگران هم ببینید.
از طرفی مطمئنا شما سخنگوی دولت اسراییل نیستید و مسئول کارهای حکومتهای مختلف اسراییل نیستید
پس خودتان را در موضوع دفاع از هر کار درست و غلط اسراییل قرار ندهید به هر حال در اسراییل هم همچون
بقیه جاهای دنیا انسانهای جایز الخطا حکومت می کنند و خداوندگار نیستند که تک تک کارهایشان درست باشد.
در باب مقایسه با هیتلر هم به نظر من آنچه هیتلر را بد کرده کشتن یهودیان نیست بلکه جنایت بر علیه بشریت است.
Theodor Herzl
12-02-2012, 05:31 PM
دوستان من تصمیم گرفتم ۳ جستار پاتوق شب نشینی ، کافه دمگو و قهوه خانه مش قنبر را مخلوط کنم ، یک جستار برای پستهای کاملا مشابه کافی است ، نظر بقیه چیست؟
Russell
12-02-2012, 05:37 PM
بنظر من کافه دومگو خیلی با پاتوق فرق داره اصلا نباید ادغام بشه،اون بحثهاش جدیه اونیکی برای لاس زدنه.
همون قهوه خانه مش قنبر رو با پاتوق ادغام کنی ولی خوبه.
mamad1
12-02-2012, 05:38 PM
کافه دومگو واسه حرفای جدی تر هست که ارزش تاپیک شدن ندارند
پاتوق شب نشینی هم جایی برای حرفای خودمونی و ساده
این دو رو نباید ادغام کرد
اما اون مش قنبر رو میشه با پاتوق ادغام کرد
Anarchy
12-02-2012, 05:48 PM
حالا یعنی خود مش قنبرم میاد:e404:؟
Mehrbod
12-02-2012, 05:59 PM
کافه دومگو واسه حرفای جدی تر هست که ارزش تاپیک شدن ندارند
پاتوق شب نشینی هم جایی برای حرفای خودمونی و ساده
این دو رو نباید ادغام کرد
اما اون مش قنبر رو میشه با پاتوق ادغام کرد
شدنش که همه را میشود، ولی بهتر است نکنیم. هر کس میتواند اگر دوست داشت یک پاتوق برای خودش راه بیاندازد :e402:
سامان
12-04-2012, 11:50 AM
درود و خوشآمد بشما دوست گرامی.اگر نام لاتین یا انگلیسی مغالطه را بگویید شاید بشود با اطمینان بیشتری گفت چون نام مغالطه اول را مطمئن نیستم.ولی:تخصیص جز به کل:یعنی خصوصیات جز را بکل نسبت دادن،مثلا جعبه دنده یا موتور جز خواصشان حرکت کردن نیست ولی ما میدانیم که ایندو (جز) اجزای یک کل هستند بنام ماشین که حرکت از خواصش است.تعمیم جز بکل همان استقرای خودمان است که در formal logic که بر مبنای استنتاج بنا شده مغلطه بشمار میرود مثالش هم اینست که ما تا بحال هر چه سیب خورده ایم ترش مزه بوده،از این حکم کلی بدهیم که تمام سیبها ترش مزه هستند،این میشود استقرا و در منطق نوعی مغالطه حساب میشود.سلامی پس از غیبتی طولانی،امیدوارم همه خوب و خوش باشن.من فكر میكنم یه اشتباهی اینجا صورت گرفته.ما یه سفسطه داریم به نام تعمیم جزء به كل. مثل همون مثال سیب.یك استقراء هم داریم كه رسیدن به كل از جزء هست و یكی از ابزارهای بسیار متداول ما هست در منطق و چنانچه درست بكار برده بشه جزو سفسطه ها محسوب نمیشه. فقط باید موقع استفاده به اختلاف باریكی كه بین این 2 هست توجه بكنیم. یعنی اگه غلط باشه سفسطه هست و اگه درست باشه استقراء هست.
Dariush
12-04-2012, 12:46 PM
البته استقرا، یکی از ابزارهای مهم در منطق و همچنین ریاضیات است.اما احتمالا منظور جناب راسل، استفاده نادرست از آن بوده.چون استفاده از استقرا دقت بسیار بالایی میخواد و نمیتوان آنرا به راحتی بکار برد و احتمالش زیاد است که دچار مغلطه تعمیم جزء به کل شویم(عملا در منطق و فلسفه کاربرد خاصی ندارد و تنها به عنوان یک روش شاخص مطرح شده است که اولین بار هم توسط بیکن در مقابل قیاس معرفی شد).
Russell
12-04-2012, 01:57 PM
آن مغالطاتی که ما میشناسیم استدلال نادرست در حوزه (formal logic) است،این حوزه منطق در واقع همان ریاضیست و اساسش بر استنتاج است نه استقرا،در ریاضی هم با استقرا چیزی را حقیقتا اثبات نکرده ایم.اینست که حرفها و استدلالهایی که روزانه یا سیاست و روزنامه و... استفاده میشوند بسیاریشان با اینکه بسیار خوب بنظر میرسند و چه بسا بسیار خوب و درست هم باشند اما در دسته مغالطات قرار میگیرند،یکی از آنها همین استقرا یا تعمیم جز به کل است.
برای استدلال در عمل informal logic را داریم که در مباحث مختلف درستی یا نادرستی یک استدلال را بشیوه ای متفاوت معین میکند:
Informal Logic (Stanford Encyclopedia of Philosophy) (http://plato.stanford.edu/entries/logic-informal/)
سامان
12-04-2012, 09:35 PM
آن مغالطاتی که ما میشناسیم استدلال نادرست در حوزه (formal logic) است،این حوزه منطق در واقع همان ریاضیست و اساسش بر استنتاج است نه استقرا،در ریاضی هم با استقرا چیزی را حقیقتا اثبات نکرده ایم.اینست که حرفها و استدلالهایی که روزانه یا سیاست و روزنامه و... استفاده میشوند بسیاریشان با اینکه بسیار خوب بنظر میرسند و چه بسا بسیار خوب و درست هم باشند اما در دسته مغالطات قرار میگیرند،یکی از آنها همین استقرا یا تعمیم جز به کل است.
برای استدلال در عمل informal logic را داریم که در مباحث مختلف درستی یا نادرستی یک استدلال را بشیوه ای متفاوت معین میکند:
Informal Logic (Stanford Encyclopedia of Philosophy) (http://plato.stanford.edu/entries/logic-informal/)
راسل گرامی،
در علوم تجربی و بویژه علوم زیستی، نتیجه گیریهایی که دانشمندان را در پیشبرد و برنامه ریزی مطالعاتشان یاری میکند، در غالب موارد استقراء غیر ریاضی است.
شاید من به علت کم دانشی منظور شما رو خوب متوجه نمیشم؟
Russell
12-04-2012, 10:29 PM
راسل گرامی،
در علوم تجربی و بویژه علوم زیستی، نتیجه گیریهایی که دانشمندان را در پیشبرد و برنامه ریزی مطالعاتشان یاری میکند، در غالب موارد استقراء غیر ریاضی است.
آری گرامی،خیلی هم مهم هستند علوم تجربی،چیزی که گفتم فقط نشان میدهد شیوه اثباتی که در یک شاخه معتبر است (علم تجربی) در شاخه ای دیگر (ریاضی) میشود جزو مغالطه باشد.
Mehrbod
12-04-2012, 10:46 PM
راسل گرامی،
همه چیز را باید دو دسته کرد:
1- از دید نگرهای (theory)
2- از دید کاربستیک (pragmatic) یا عملی
از دیدگاه کاربستیک ما شیوههایی در اندیشیدن و فرجامیابی (نتیجهگیری) بکار میبریم که بیشتر زمانها درست هستند، ولی نمیتوان آنها را از خرد به کلان گستراند (تعمیم جزء به کل).
برای نمونه ما میتوانیم از دید کاربستیگ در زندگی خودمان، آدمهایی که مودب هستند را خوب بدانیم، چون بیشتر آدمهای مودب خوب هستند (انگاشت)، ولی نمیتوانیم بگوییم "همه آدمهای مودب خوب هستند".
این مرز باریک میان "بیشتر" و "همه" در برخی جاها بسیار مهندی (اهمیت) دارد و نمیتوان از آن چشمپوشید، در زندگی روزانه ولی میتوان.
undead_knight
12-05-2012, 08:34 PM
اصولا در هر حوزه فلسفی ما نیاز داریم بیش از اندازه دقیق و ریزبین باشیم به این خاطر که در بسیاری موارد مخصوصا زندگی روزمره این ریزبینی زندگی رو مختل میکنه.
برای نمونه ما میتونیم با دوستمون برای ساعت 10 قرار بزاریم،ولی ساعت ده برای قرار دست نیافتنیه!معمولا منظور مااز چند لحظه تا چند دقیقه قبل و بعد از ساعت ده هست،این تقریب و کم دقتی اتفاقا باعث میشه نتایج با سرعت و کارایی بیشتری بدست بیاد ولی همین دیدگاه در زمینه فلسفی مشکل ساز میشه.
مثلا وقتی "عدالت"رو میشنویم،هر کسی ممکنه یک مفهومی رو در ذهن داشته باشه که اشتراکاتی داره ولی وقتی قراره چیزی جز مسائل روزمره(یا به قولی عملی) مورد بحث باشه،اتفاقا باید روی تفاوت ها دست گذاشت چون
اشتراک لفظ دائم رهزن است :)
sonixax
12-19-2012, 12:41 PM
دوستان به نظرتون این واقعیه یا Scam هستش ؟
Buy Real People Online : About BuyRealPeople.com (http://www.buyrealpeople.com/)
Anarchy
12-19-2012, 05:43 PM
میلاد امتحان کن خب:e415:
sonixax
12-19-2012, 07:18 PM
كدومشونو بخرم ؟
Anarchy
12-19-2012, 08:58 PM
من نگاه نکردم...هر کدومو که میپسندی دیگه:e105:!!
sonixax
12-19-2012, 09:09 PM
عکس ندارند بابا ! بدون عکس که نمیشه :(
Angela
12-19-2012, 09:11 PM
یعنی واقعیه این؟!
یه زن آتئیست بود توشون, اونو بخرید آزاد کنید به عنوان مبارزه با برده داری
sonixax
12-19-2012, 09:14 PM
من فکر میکنم از این سایت سرکاری ها باشه !!!
سوال جوابهاش رو ببینید :
What happens if I get the money and refuse to become a slave?We always try to work things out with our slaves. However, in the event that a payment plan is not possible, or slave not able to buy himself, or does not have someone buy him out, we will hire a hit on them.
What kind of work can I expect by being a slave?Depending on your talents, the owner that buys you has the sole discretion of what to do with you. The buyer owns you and can even decide to kill you if they wish to. While being a slave, you have no right as a human being.
Theodor Herzl
01-14-2013, 04:29 PM
دوستان کسی اینجا مدرک روانشناسی داره یا اینکه کتابهای روان شناسی خونده؟ من یک سوألی دارم! من جدیداً یک مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم بعضی از اتفاقات در خواب افتاده یا واقعیت!! مثلا با یکی صحبت کردم و قرار شده بهم زنگ بزنه که یک قرار بذاریم در مورد مسائل کاری ، اون وقت من فکر میکنم که این بهم زنگ زده و قرار گذاشته ولی شک میکنم که آیا این زنگ دوم که بهم زده توی خواب بوده یا واقعیت! یا مثلا من در یک جایی بودم ، ولی چند روز بعد به فکرم میاد که یک حرف خیلی ضایع اونجا زدم ، اما نمیدونم که آیا این رو خواب دیدم یا واقعیت بوده! کسی میدونه دلیل و چاره این چیه؟:e40e:
sonixax
01-14-2013, 05:50 PM
زیاد بازی میکنی ؟:))
Theodor Herzl
01-14-2013, 05:56 PM
زیاد بازی میکنی ؟:))
بازی کامپیوتری اینها؟ نه اصلا خوشم نمیاد!
sonixax
01-14-2013, 06:06 PM
بازی کامپیوتری اینها؟ نه اصلا خوشم نمیاد!
نه بابا منظورم یه بازی دیگه بود :e417:
Theodor Herzl
01-14-2013, 06:16 PM
نه بابا منظورم یه بازی دیگه بودآقا ما اینجا حرف از همچی زدیم توی فروم در لفافه دیگه لازم نیست چیزی بگیم ، منظورت مواده؟ نه من چیزی نمیزنم!
Mehrbod
01-14-2013, 09:20 PM
دوستان کسی اینجا مدرک روانشناسی داره یا اینکه کتابهای روان شناسی خونده؟ من یک سوألی دارم! من جدیداً یک مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم بعضی از اتفاقات در خواب افتاده یا واقعیت!! مثلا با یکی صحبت کردم و قرار شده بهم زنگ بزنه که یک قرار بذاریم در مورد مسائل کاری ، اون وقت من فکر میکنم که این بهم زنگ زده و قرار گذاشته ولی شک میکنم که آیا این زنگ دوم که بهم زده توی خواب بوده یا واقعیت! یا مثلا من در یک جایی بودم ، ولی چند روز بعد به فکرم میاد که یک حرف خیلی ضایع اونجا زدم ، اما نمیدونم که آیا این رو خواب دیدم یا واقعیت بوده! کسی میدونه دلیل و چاره این چیه؟:e40e:
پیوندی به روانشناسی ندارد، بیشتر به خستگی بویژه کمخوابی میخورد.
sonixax
01-14-2013, 09:30 PM
آقا ما اینجا حرف از همچی زدیم توی فروم در لفافه دیگه لازم نیست چیزی بگیم ، منظورت مواده؟ نه من چیزی نمیزنم!
ای بابا کسرا تو هم که دوزاریت نمیوفته ها !!!!
من منظورم بازی بیش از حد با جنس مخالف بوده ! زیادی سکس کردی شاید :))))
Mehrbod
01-14-2013, 09:35 PM
ای بابا کسرا تو هم که دوزاریت نمیوفته ها !!!!
من منظورم بازی بیش از حد با جنس مخالف بوده ! زیادی سکس کردی شاید :))))
همین هم نمایانگر کمخوابی و خستگیه (:
Theodor Herzl
01-14-2013, 11:38 PM
پیوندی به روانشناسی ندارد، بیشتر به خستگی بویژه کمخوابی میخورد.البته شاید این باشد ، چون من تقریبا ساعت ۳-۴ صبح میخوابم همیشه و ساعت ۷-۸ بیدار میشوم ، یعنی چیزی حدود ۴-۵ ساعت همش میخوابم!
Theodor Herzl
02-17-2013, 10:07 PM
باید زودتر چندین کاربر فیلسوف یا اسلامی مخالف پیدا کنیم اینجا بیاوریم ، وگرنه کم کم جستارهای اساسی جای خود را به جستارهای رینگول و شنگول میدهد ، همین اکنون نیز ۸۰% انجمن اینگونه شده است ، دلم برای انجمن گفتگو تنگ شده است بحثهای اساسی اسلامی و فلسفی میشد اونجا ، باید زودتر اینجا کاربر مسلمان درست و حسابی جذب کنیم ، البته جستارهای سرگرمی خوب است ولی هدف ما در این انجمن مبارزه با اسلام و خدا باوری است و نه تاپیکهای رینگول و فنگول!:e403:
Dariush
02-17-2013, 10:40 PM
هدف ما در این انجمن مبارزه با اسلام و خدا باوری است و نه تاپیکهای رینگول و فنگول!
واقعا هدف از تشکیل این فروم چنین چیزی است؟
Russell
02-17-2013, 10:54 PM
واقعا هدف از تشکیل این فروم چنین چیزی است؟
هدف فراهم کردن محیطی آزاد و بدون سانسور برای گسترش خردگراییست.بخشی بزرگی از آن هم البته خود به خود میشود بحثهای ممنوعه دینی شامل اسلام که جاهای دیگر ممکن نیست و سانسور میشود.
ولی به آن معنا که قرار باشد جهت دهی باشد هدفی نیست اینجا داریوش گرامی.تنها روشنگری در بحثهای فلسفی و دینی در اولویت بالاتری هستند برای ما بر خلاف فرومهای دیگر که هدف تنها جذب کاربر است به هر قیمت.هدف کلی اینجا خردگرایی و روشنگریست میشود گفت.
Dariush
02-17-2013, 11:19 PM
هدف فراهم کردن محیطی آزاد و بدون سانسور برای گسترش خردگراییست.بخشی بزرگی از آن هم البته خود به خود میشود بحثهای ممنوعه دینی شامل اسلام که جاهای دیگر ممکن نیست و سانسور میشود.
ولی به آن معنا که قرار باشد جهت دهی باشد هدفی نیست اینجا داریوش گرامی.تنها روشنگری در بحثهای فلسفی و دینی در اولویت بالاتری هستند برای ما بر خلاف فرومهای دیگر که هدف تنها جذب کاربر است به هر قیمت.هدف کلی اینجا خردگرایی و روشنگریست میشود گفت.
من از اینکه فرومی اینچنین در فضای اینترنت فارسی و برای جامعه کاربران مجازی ایرانی تشکیل شده است، از دست اندرکارانش تشکر و سپاس گذاری میکنم چرا که چنین فرومی پیش از این سابقه نداشته است.علاوه بر این ، من به طور پیش فرض ، فکر میکنم اینجا جایی ست برای همه نوع سخن و به طور تخصصی تر بحث های فلسفی و دانشی (بدون هیچ گونه جهت گیری و مسیردهی). در همین راستا من در این فروم عضو شده و از عضویت خود و اینکه اینجا دوستانی یافته ام که برخلاف دیگر جاها اهل گفتگوی جدی هستند نیز براستی مسرورم. فعالیتم را هم در اینجا در راستای خرد و دانش (و بطور خاص علاقه مندی خودم یعنی فلسفه) میدانم.اما اگر قرار باشد در جایی باشم که حضور من به طور مشخص به مبارزه علیه اسلام ( و یا هر "پدیده" دیگری) تعبیر شود ، چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی ، از آن جا خارج میشوم.چرا که خرد و دانش خود را علیه چیزی تعریف نمیکند.مبارزه با اسلام میتواند خردمندانه باشد و میتواند هم نباشد.
از این منظر، راسل عزیز، افتخار آشنایی با بزرگوارانِ دانش دوست و دانشمند این سایت ، هر آینه برایم غنیمت است، اما سایت، حذب یا گروه ضد اسلامی چیزی نیست که من بخواهم در آن خودم را تعریف کنم.
این را هم بگویم که من پس از شش ماه فعالیت و درگیری شدید ذهنی ، نیاز به قدری استراحت و آرامش داشتم و اگر تصور میشود داریوش در حال به ابتذال کشیدن سایت با جستارهای "رینگول و فنگول" اش است، میتوان چاره ای برایش اندیشید.
Russell
02-17-2013, 11:41 PM
من از اینکه فرومی اینچنین در فضای اینترنت فارسی و برای جامعه کاربران مجازی ایرانی تشکیل شده است، از دست اندرکارانش تشکر و سپاس گذاری میکنم چرا که چنین فرومی پیش از این سابقه نداشته است.علاوه بر این ، من به طور پیش فرض ، فکر میکنم اینجا جایی ست برای همه نوع سخن و به طور تخصصی تر بحث های فلسفی و دانشی (بدون هیچ گونه جهت گیری و مسیردهی). در همین راستا من در این فروم عضو شده و از عضویت خود و اینکه اینجا دوستانی یافته ام که برخلاف دیگر جاها اهل گفتگوی جدی هستند نیز براستی مسرورم. فعالیتم را هم در اینجا در راستای خرد و دانش (و بطور خاص علاقه مندی خودم یعنی فلسفه) میدانم.اما اگر قرار باشد در جایی باشم که حضور من به طور مشخص به مبارزه علیه اسلام ( و یا هر "پدیده" دیگری) تعبیر شود ، چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی ، از آن جا خارج میشوم.چرا که خرد و دانش خود را علیه چیزی تعریف نمیکند.مبارزه با اسلام میتواند خردمندانه باشد و میتواند هم نباشد.
از این منظر، راسل عزیز، افتخار آشنایی با بزرگوارانِ دانش دوست و دانشمند این سایت ، هر آینه برایم غنیمت است، اما سایت، حذب یا گروه ضد اسلامی چیزی نیست که من بخواهم در آن خودم را تعریف کنم.
این را هم بگویم که من پس از شش ماه فعالیت و درگیری شدید ذهنی ، نیاز به قدری استراحت و آرامش داشتم و اگر تصور میشود داریوش در حال به ابتذال کشیدن سایت با جستارهای "رینگول و فنگول" اش است، میتوان چاره ای برایش اندیشید.
نه داریوش گرامی به هیچ وجه چنین برداشتی از حظورتان در سایت نخواهد شد چنانکه میبینید تمام کاربران سایت که چه عرض کنم حتی بیشتر کاربران سایت هم اگر چه ممکن است مخالف اسلام باشند اما اسلام ستیز نیستند.همچنین ما از حظور کاربران مسلمان هم اینجا برای عضویت و شرکت در بحث استقبال میکنیم چنانکه بوده اند و خواهند بود.تفاوت است بین تعریف سایت برای اسلام ستیزان و سایتی که جایی برای منتقدان از جمله اسلام ستیزان است.
کسری گرامی هم گمان نکنم روی سخنش با شما یا دیگر کاربران بوده باشد و همواره چنین نظری داشته و هر از چندی آنرا بیان میکند.این مخالفت با تاپیکهای فان توسط کسری گرامی بوده و من و برخی دیگر هم البته آنرا مفید میدانیم.
Theodor Herzl
02-17-2013, 11:49 PM
این را هم بگویم که من پس از شش ماه فعالیت و درگیری شدید ذهنی ، نیاز به قدری استراحت و آرامش داشتم و اگر تصور میشود داریوش در حال به ابتذال کشیدن سایت با جستارهای "رینگول و فنگول" اش است، میتوان چاره ای برایش اندیشید.من منظورم شما نبودی داریوش گرامی ، من کلا نظر خودم را گفتم ، من همیشه مخالف زیاد شدن جستارهای سرگرمی بودم و جستارهای نقد اسلام و فلسفی را بیشتر میپسندم. ما نیز مثل فرومهای رژیمی نیستیم که چون از چیزی خوشمان نیاید جلوی آن را بگیریم ، من هم گاهی در جستارهای سرگرمی خودم شرکت میکنم ، ولی در کل بحث در مورد نیچه و هیوم و همچنین تاریخ و اصول دین را به باقی چیزها ترجیح میدهم .تنها هم یک پیشنهاد میخواستم بدهم که در مقابل ۱۰ جستار سرگرمی دوستان یک جستار فلسفی و دینی نیز باز کنند خوب است!
Dariush
02-18-2013, 12:00 AM
من منظورم شما نبودی داریوش گرامی ، من کلا نظر خودم را گفتم ، من همیشه مخالف زیاد شدن جستارهای سرگرمی بودم و جستارهای نقد اسلام و فلسفی را بیشتر میپسندم. ما نیز مثل فرومهای رژیمی نیستیم که چون از چیزی خوشمان نیاید جلوی آن را بگیریم ، من هم گاهی در جستارهای سرگرمی خودم شرکت میکنم ، ولی در کل بحث در مورد نیچه و هیوم و همچنین تاریخ و اصول دین را به باقی چیزها ترجیح میدهم .تنها هم یک پیشنهاد میخواستم بدهم که در مقابل ۱۰ جستار سرگرمی دوستان یک جستار فلسفی و دینی نیز باز کنند خوب است!
باور کنید من کمتر از شما مشتاق بحث های فلسفی نیستم و هم اکنون چند جستار فلسفی در نظر دارم(از جمله اثبات اینکه الله مرد است یا در مورد نیچه و باورهای اشتباهی که در موردش وجود دارد) که بگشایم.اما از چند ماه گذشته به قدری خستگی ذهنی پیدا کرده ام که گاهی حوصله اندیشیدن به موضوعات خیلی ساده را هم ندارم و نیاز دارم قدری انرژی بدست آوردم تا بتوانم مطالب را گردآوری و جمع بندی کنم.
از سویی، به نظرم اگر جستارهای عمومی فروم هرچه بیشتر شوند، آنگاه شانس ورود کاربران اسلامی بیشتر میشود.(البته این نظر من است!)
Anarchy
02-18-2013, 07:19 AM
داریوش گرامی،دوستان همه حرف ها رو زدن و من فقط یک نکته رو اضافه کنم...اگر من یا کسری یا مهربد یا راسل یا میلاد حرفی میزنیم این رو به حساب مدیر بودن یا تعیین سیاست برای انجمن نذارید!! جدای اینها ما همه کاربر هستیم و ممکنه نظر خاص خودمون رو داشته باشیم...
من هم با اینکه طرفدار گفتمان های جدی هستم اما وضع فعلی انجمن رو ترجیح میدم به زمانی که بسیار خشک و بی روح بود و همش گفتمان های جدی داشتیم...
به هر حال اینجا هر کاربری بیاد، آزاد هست برای باز کردن هر تاپیکی که علاقه داره و محدودیتی از طرف ما وجود نداره
:e032:
کافر_مقدس
02-18-2013, 08:28 PM
اگر جستارهای جدی رو به یک خوراک تشبیه کنیم در کنار اون ها جستارهای سرگرمی حکم نمک رو دارند. حال هر خوراکی هر چقدر هم خوشمزه و لذیذ باشه باز بدون نمک اون خوشمزگی رو نداره و انگار که یک چیزی کم داره .
در ضمن در نقد اسلام مطالب طنز اگر از مطالب جدی تاثیرگذاری بیشتری نداشته باشند به یقین اثر کمتری هم ندارند. برای نمونه همین طنزهای یادآوری امام نقی به شیعیان ! حالا شما هزار سال هم به امام نقی دشنام می دادید و افشاگری می کردید باز مثل الان قادر نبودید این تاثیر گستره رو روی عموم بذارید و اینطور اسلام گرایان رو خشمگین کنید
در کل سلیقه ها متفاوت هست و اینکه دوست داشته باشید همه همچون شما علایق مشابهی داشته باشند انتظاری هست بیهوده !
Theodor Herzl
03-02-2013, 06:14 PM
امروز داشتم این فیلمهای بازجوی زن سعید امامی رو میدیدم. یک مساله مهم این هست که تا چند ماه قبل از این قضیه این بازجوها که اینجوری با زن سعید امامی حرف میزنند ، پشم سعید امامی هم حساب نمیشدند! سعید امامی معاون امنیت وزارت اطلاعات بود این خانم سعید امامی رفیق خانوم خجسته زن خامنهای بود با هم خرید میرفتند! سعید امامی توی وزارت اطلاعات راه میرفت این بازجوها مثل جواد آزاده که با نام آملی اینجا بازجوی میکنه کفش هاش رو لیس میزدند! چقدر همه چی یک دفعه عوض میشه!
http://www.youtube.com/watch?v=2yE1Ydjr7c4
Anarchy
03-02-2013, 06:41 PM
کسری جان همیشه همین طوره، مگر این قاضی مرتضوی کم به اینها خدمت کرد؟؟ چی شده امروز در کشمکش های سیاسی الکی میخوان قربونیش کنن...جاش قاضی صلواتی و مقیسه و اینها هستن و فعلا دارن آرای زندان و اعدام میدن...
یکی دیگه از متهمان پرونده کهریزک، محمدرضا حیدری فرد هست...یادمه که این آقا، دادستان پرونده انفجار حسینیه رهپویان وصال بود که الکی انداختنش گردن 3 تا بچه به اسم همکاری با انجمن پادشاهی و مظلومانه اعدامشون کردن...این حیدری فرد هم خوب اونجا جولان میداد...
حالا غیر از پرونده کهریزک،هم یه مورد تیر اندازی تو پمپ بنزین در اصفهان گذاشتن گردنش هم قاچاق عتیقه هایی که تو خونش پیدا شده...
ببین بدنه سازمان قضایی اینها چقدر فاسد هست، به وقتش وقتی خواستن دهن مردم رو ببندن و ژست عدالت خواهی بگیرن دونه دونه پرونده اینها رو میکشن بیرون...
Theodor Herzl
04-11-2013, 11:50 PM
اکبر خوش کوشک کسی که فرخزاد رو کشته و در قتل احمد خمینی نیز دست داشته صفحه فیسبوک باز کرده!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005035201576
Dariush
04-11-2013, 11:56 PM
به نظر میآید حقیقی نیست و فیک است.یهو آمده و گفته که میخواهم همه رازهای قتلهای زنجیرهای را برملا کنم.:e402:
Theodor Herzl
04-11-2013, 11:58 PM
به نظر میآید حقیقی نیست و فیک است.یهو آمده و گفته که میخواهم همه رازهای قتلهای زنجیرهای را برملا کنم.نه صفحه خودش است ، سایت بازتاب هم تایید کرده
بازتاب امروز - عامل قتلهای زنجیره ای بازتاب را متهم و تهدید کرد +عکس (http://baztab.net/fa/news/24870/)
Theodor Herzl
04-14-2013, 02:32 PM
امروز یک سخنرانی در یک گروه نازی در جنوب آمریکا که زمانی مرکز برده داری بود را گوش میدادم، دقیقا همان صحبتهایی که به ضّد زنها اینجا میشود را آنجا در مورد سیاه پوستها انجام میدادند که چگونه انگل اجتماع هستند و همش از دولت کمک میگیرند و غیره، فقط کلمه زن را با "سیاه پوست" یا "خارجی ها" در حرفهای امیر و مهربد عوض کنید ، فرقی با نازیها و white supremecistها آنچنان پیدا نمیکنید!:e420:
Ouroboros
04-14-2013, 02:48 PM
امروز یک سخنرانی در یک گروه نازی در جنوب آمریکا که زمانی مرکز برده داری بود را گوش میدادم، دقیقا همان صحبتهایی که به ضّد زنها اینجا میشود را آنجا در مورد سیاه پوستها انجام میدادند که چگونه انگل اجتماع هستند و همش از دولت کمک میگیرند و غیره، فقط کلمه زن را با "سیاه پوست" یا "خارجی ها" در حرفهای امیر و مهربد عوض کنید ، فرقی با نازیها و white supremecistها آنچنان پیدا نمیکنید!
:e412::e152:
همانطورکه اتهام «چاق و کچل هستی» به من و تلاش برای شرم دادن مهربد با «مادر و خواهر خودت هم؟» جواب نداد، این یکی هم ما را خفه نخواهد کرد، و شما ناچار هستید بجای دلقکبازی، حملههای شخصی، نقد سخنگو بجای سخن، سفسطهی اینهمانی و هوچیگری مدام(که تنها تصویر شما به عنوان شخصی برخوردار از ثبات روانی و عاطفی یک دختربچهی سیزده ساله را در اذهان ما تقویت میکند)روش دیگری را برای دفاع از فمینیسم اتخاذ بکنید.
Theodor Herzl
04-14-2013, 03:01 PM
برای من اهمیتی ندارد که شما چه فکری میکنید ، فکر کنید که الان این غول مهیب فمینیسم را شکست دادید و با افتخار جامعه زنان را زیر پا له کردید. کاربران با وجدان خودشان میتوانند ببینند که آیا فرقی بین سخنان شما و white supremecistها هست یا نه، واقعا من توان درک ندارم که یک انسان چگونه میتوانند به نصف نوع بشر انقدر با نفرت نگاه کند. در مورد مهربد هم قضیه این هست که این سخنان شما شامل خواهر و مادر خودتان هم میشود ، اگر زنها انگلی هستند ، مادر شما جناب امیر هم دایناسور که نیست ، یک زن هست ، ایشان نیز شامل این منطق شما میشود و پس انگلی وار زندگی کرده است، چطور تا وقتی پای خودتان در میان میآید قضیه فرق میکند؟
Ouroboros
04-14-2013, 03:36 PM
من از زنها متنفر نیستم، برایشان ارزشی «خاص» و «ویژه» فقط بخاطر زن بودن قائل نیستم و در جامعهای که یک عنصر در آن مورد عنایت و احترام و توجه منحصربفرد است، خنثی بودن نسبت به آن تعبیر میشود به «ستیز» و «نفرت» و «بیزاری» و ... این درخواست برخورد اختصاصی را در همه جا میبینیم(Respect women برای مثال)، و سرپیچی از آن حتی در کیستی ما هم نقش خواهد داشت و بلافاصله تعبیر میشود به «زنستیزی». من شرایط را چنانکه تجربه کردهام و میبینم بازگو میکنم، و جالب آنست که انکار در میان زنان انجمن چه مایه اندک بوده است، چند نفر گفتهاند «حق مردهاست هرچه میکشند و خودشان خوب میدانند برای چه آمدهاند»، برخی گفتهاند من درحال بزرگنمایی و مبالغه هستم، شماری دیگر هم میگویند که اینها گزینش یکطرفه و جانبدارانهی حقیقت است، هیچکدام اما منکر کل ماجرا نشدهاند، و به نظر میرسد از صحت آنچه من میگویم به خوبی اطلاع دارند. این مردان هستند که دست و پا میزنند و نفسنفسزنان میکوشند به تصویری که برایشان از زن ترسیم شده چنگ بزنند و آنرا(به هر قیمتی که شده)از دست ندهند، که اینهم مایهی شگفتی نیست.
Theodor Herzl
04-14-2013, 03:49 PM
من از زنها متنفر نیستم، برایشان ارزشی «خاص» و «ویژه» فقط بخاطر زن بودن قائل نیستمخوب من هم نیستم ، چون یک نفر زن هست تفاوتی را در من ایجاد نمیکند که رفتارم با او بهتر و یا بدتر شود ، همین خود یک نوع زن ستیزی هست که زنها را ضعیف تر و لایق احترام ویژه یا چیز خاصی بدانیم!
مشکل شما و مهربد این هست که از نویی زبان استفاده میکنید که چیز دیگری نمیشود از آن تعبیر کرد ، انتخاب کلمهها در یک بحث آکادمیک خیلی مهم است ، مساله political corectness اینها هم نیست ، باید طوری صحبت کنید که منظور خود را برسانید نه اینکه افراد را با خود دشمن بکنید. مثلا در بحث اسلام ستیزی راحت میشود به عرب ستیزی تبدیل شود ، در حالی که ما بسیاری عرب روشنفکر و دانشمند نیز داریم مثلا اینکه بگوییم عربها هیچ وقت هیچ پخی نمیشوند حرف غلطی هست ، شما یک سفر به شهر بوستون در آمریکا بکنید ، در دانشگاه هاروارد عربهای بسیاری تحصیل میکنند.
sonixax
04-14-2013, 04:25 PM
در دانشگاه هاروارد عربهای بسیاری تحصیل میکنند
چون ثروتمند هستند ! (البته منظورم این نیست که خنگ هستند ولی دلیل تحصیل بیشترشون در هاروارد ثروت هست نه استعداد) خیلیهاشون هم هرگز فارغ التحصیل نمیشند .
Theodor Herzl
04-14-2013, 04:27 PM
چون ثروتمند هستند ! (البته منظورم این نیست که خنگ هستند ولی دلیل تحصیل بیشترشون در هاروارد ثروت هست نه استعداد) خیلیهاشون هم هرگز فارغ التحصیل نمیشند .خیر ، هاروارد گرون هست ، ولی پول داشتن تنها کافی نیست ، وگرنه آدمهای پولدار زیادی در همین آمریکا هستند باید باهوش باشید که هاروارد راه بدهند شما رو!
Russell
04-14-2013, 05:07 PM
خیر ، هاروارد گرون هست ، ولی پول داشتن تنها کافی نیست ، وگرنه آدمهای پولدار زیادی در همین آمریکا هستند باید باهوش باشید که هاروارد راه بدهند شما رو!
من نه میگویم عربها خنگ هستند نه اینکه دانشمند و فرزانه درشان پیدا نمیشود یا ... (نخست تذکر دهم تا دوباره ما را متهم و اعدام نکردند عزیزان)
ولی افزایش تحصیلات اعراب حاشیه خلیج فارس در دانشگاهایِ مطرح تقریبا تمام و کمال به ثروت امروزشان بر میگردد که میتوانند دانشگاه بکل بخرند.البته کار بدی نیست به فکر تحصیل افتادهاند و از باقی کارهایی که با پولشان میکنند بهتر است، ولی این افزایش مدرک این نیست که قبلا اعراب را بخاطر نژادشان راه نمیدادهاند دانشگاه الان که پولشان از پارو بالا میرود یکمرتبه استعدادشان کشف شده و نژادپرستی ناپدید شده.
وگرنه پسر هاشمی رفسنجانی هم اینجور باشد باید نابغهای شناخته نشده حسابش کنیم.
sonixax
04-14-2013, 05:26 PM
خیر ، هاروارد گرون هست ، ولی پول داشتن تنها کافی نیست ، وگرنه آدمهای پولدار زیادی در همین آمریکا هستند باید باهوش باشید که هاروارد راه بدهند شما رو!
برای ورود دانشجوی خارجی به هاروارد تنها و تنها پول كافیست ، یك سال كالج و تمام . برای دانشجوی داخلی ولی معیار فرق میكند .
نتیجتن دانشجوی خارجی هاروارد رفته هرگز بیل گیتس نمیشود !
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:26 PM
متوجه منظور من نشدید ، اینکه بگوییم عربها به کًل پخی نیستند ، زنها انگل وار هستند اینها درست نیست. collective guilt و collective punishment کار درستی نیست. مثلا آلمانیهای بسیاری در جنگ جهانی دوم آدم کشتند ، اینکه بگوییم همه آلمانیها آدم کش هستند درست است؟ خیر! آلمانیهای بسیاری هم بودند که با نازیها جنگیدند ، در خود SS بیش از ۱۰۰ بار میخواستند هیتلر را ترور کنند!
sonixax
04-14-2013, 05:30 PM
Harvard College Admissions Applying: Requirements (http://www.admissions.college.harvard.edu/apply/application_process/requirements.html)
اگر وضع مالی دوستان خوب است دریغ نكنند .
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:30 PM
برای ورود دانشجوی خارجی به هاروارد تنها و تنها پول كافیست ، یك سال كالج و تمام . برای دانشجوی داخلی ولی معیار فرق میكند .
نتیجتن دانشجوی خارجی هاروارد رفته هرگز بیل گیتس نمیشود !خیر اینگونه نیست ، برای دانشجوی خارجی هم مصاحبه و کنکورهای سخت و غیره هست که وارد هاروارد بشوند مثل دانشجویان domestic.
Harvard College Admissions Applying: International Applicant Information (http://www.admissions.college.harvard.edu/apply/international/index.html)
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:33 PM
Harvard College Admissions Applying: Statistics (http://www.admissions.college.harvard.edu/apply/statistics.html)
۳۴۳۰۳ نفر apply کردند برای وارد شدن به هاروارد که تنها ۲۰۷۶ نفر قبول شدند ، پس این حرف چرند است که فقط پول داشته باشید هاروارد شما را راه میدهند انقدر پشم هم نیست!
sonixax
04-14-2013, 05:34 PM
كسرا جان به عنوان كسی كه روزانه دست كم هزار تا آلمانی میبنه : در قلب هر آلمانی یك هیتلر خفته وجود داره . ولی در بینشون كسانی هم هستند كه اون هیتلر رو توی خواب كشتند .
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:34 PM
حالا اصلا گور پدر دانشگاه هاروارد حالا ۱۰ صفحه هم جنگ کنیم که کی آنجا میرود یا نمیرود!:why:
sonixax
04-14-2013, 05:36 PM
Harvard College Admissions Applying: Statistics (http://www.admissions.college.harvard.edu/apply/statistics.html)
۳۴۳۰۳ نفر apply کردند برای وارد شدن به هاروارد که تنها ۲۰۷۶ نفر قبول شدند ، پس این حرف چرند است که فقط پول داشته باشید هاروارد شما را راه میدهند انقدر پشم هم نیست!
٢٠٧٦ نفر وضع مالیشان خوب بوده یا موفق به دریافت ویزا شده اند .
امتحانش چیز خاصی نیست ، اگر از جایی مثل كمبریج باشید كه همان امتحان را هم ندارید .
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:41 PM
اگر از جایی مثل كمبریج باشید كه همان امتحان را هم ندارید .خیر! در بعضی از رشتهها مثل حقوق یا پزشکی برای همه امتحان هست ، در بسیاری از رشتههای دیگر هم باید یک انشای بسیار بلند و قوی بنویسید که اساتید آن را تایید کنند بعدش کلی مصاحبه باید برید و هزار جور دنگ و فنگ دیگر دارد!
Anarchy
04-14-2013, 05:41 PM
دوستان اغلب میبینم در انحراف از بحث اصلی توان خوبی دارید...به گمانم همگی دچار Flight of Ideas - Definition and Examples (http://bipolar.about.com/od/maniahypomani1/g/gl_flightofidea.htm) هستید گویا:e105:!!
sonixax
04-14-2013, 05:42 PM
Students who live in a country where the SAT or ACT is not offered are the ONLY applicants who are exempt from these standardized tests.
دیگه اصلن صبر نكنید اگر وضع مالی خوب است !
sonixax
04-14-2013, 05:45 PM
خیر! در بعضی از رشتهها مثل حقوق یا پزشکی برای همه امتحان هست ، در بسیاری از رشتههای دیگر هم باید یک انشای بسیار بلند و قوی بنویسید که اساتید آن را تایید کنند بعدش کلی مصاحبه باید برید و هزار جور دنگ و فنگ دیگر دارد!
مصاحبه تنها وضع مالی را نشانه میرود و امتحان هم همان طور كه گفتم چیزی نیست ، اكثر پذیرفته نشدگان توانایی مالی لازم را ندارند .
Mehrbod
04-14-2013, 05:47 PM
در مورد مهربد هم قضیه این هست که این سخنان شما شامل خواهر و مادر خودتان هم میشود ، اگر زنها انگلی هستند ،
بیگمان آنها هم تا اندازهیِ بالایی رفتارهایِ انگلوار دارند.
اینکه شما میکوشید با دستآویز[1] به احساسهایِ خانوادهدوستی و خویشاوند-دوستی من — که هر آدمی
دارد — مرا از گفتن و پرداختن به واقعیتهای بیرونی (فربود[2]) بازدارید[3] خود رفتاری است نکوهیدنی و زنپرستانه (برتریدهی به نهاد خانواده در برابر واقعیت).
برتری اگر نگوییم همیشه, دیگر در این اسپاش[4] مجازیِ اینترنت با واقعیت و حقیقت است, نه احساسِ من و شما به مادر امان.
همچنین بار یکم[5] هم نیست چنین دستاویز به احساسات و سفستههایِ پرداختن به سخنگو بجای سخنی میبینیم, برای هموند[6] دیگرمان هم داشتیم:
همین مردان باشعور در دامان آنها پرورش میابند (مادر من و شما هم زن است)
هر آنکس که تاکنون به نوشتارهای جنون آمیزِ من در این انجمن نگریسته، همانا که به رُک گویی و قلم تند و تیز من نیز، پی برده است! و بر این اساس قلمِ تیزِ نگرشِ نقادانه ام نه تنها نیمی از انسان ها، بلکه خانواده خودم و چه بسا بُرنده تر از همه، خودِ مرا هدف می گیرد.
اگر بخواهم در نقشِ مادر هم نگرشم را در موردِ زنان بیان کنم؛ شوربختانه تلخ و زننده می باشد!
برای نمونه: در موردِ مادر خودم...
در اساس از اینکه موجبِ به وجود آمدن من در این جهان خشن و بدتر از آن سرزمینی پلید و متعفن بوده است خرده می گیرم! از اینکه در ابتدای کودکی ام خزعبلات دینی را به خوردِ من داد و مرا به اجبار به یادگیری قرآن می فرستاد! از اینکه می خواهد همچون عروسکی دل پذیر برایش باشم که هر طور که او خواست زندگی(بردگی) کنم! از اینکه وقتی در باورهای دینی ام شک کردم مرا به آخوندها و دیندارانی روشنفکرنما معرفی کرد تا موجبِ تحقیر بیشتر من شود! از اینکه اصلا مرا نمی فهمد! از اینکه توجیهی برای دردهایم ندارد!
و وقتی از او می پرسم که چرا تن به ازدواج با پدرم دادی و در به وجود آمدن من شریک بودی با نگاهی مظلومانه می گوید: ''برای اینکه پدرت طلاقم ندهد و چون خودم هم بدون بچه تنها بودم '' :various_033:
یا در نمونهیِ خود من, همینکه مادرِ من همواره در زندگی کوشیده (و همچنان میکوشد!) با ابزارِ «دیوانگاریِ
پدران» مرا دربرابر پدرم بشوراند, آیا سرانجام جای نکوهش دارد یا اینکه نه, چون مادرِ من هست نباید رفتار را بنکوهم؟
این رفتارها نادرست هستند, چه مادر آدم بکند, چه همسر آدم بکند و چه خود آدم بکند.
----
1. ^ dast+âviz::Dastâviz || دستاویز: مستمسک; آنچه همراه آورند و وسیلهیِ داو (ادعای) خود سازند. Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Pretext), Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Excuse), Ϣiki-Pâ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B2) pretext; excuse
2. ^ far+bud::Farbud || فربود: فرابود; آنچه فرای ما هست; واقعیت Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Reality) reality
3. ^ bâz+dâštan::Bâzdâštan || بازداشتن: پیشگیری کردن; دستگیر کردن to deter
4. ^ Espâš || اسپاش: فضا Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Space), www.loghatnaameh.org (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-ca4e85084a9e43c5890c2ed96333b89c-fa.html) space
5. ^ Yekestan || یکستن: یک شدن; یکی شدن Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Unite) to unite
6. ^ ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Member), Dehxodâ (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-ccbd9c1f56c549cdb0ebb8c9398b29af-fa.html) member
Ouroboros
04-14-2013, 06:13 PM
ما اینجا خواستار اسطورهزدایی از زن و مرد هستیم، و میلیونها سال فرگشت برضد ما عمل میکنند(زیرا مردان تکامل یافتهاند تا با هم رقابت بکنند، به نیازهای زنان در برابر نیازهای خود ارحجیت بدهند و ...)، فرهنگ برضد ما عمل میکند(فارغ از اینکه فمینیسم دربارهی برابری چه ادعایی میکند هنوز حفظ ادب در حضور زنان مهمتر از بیان حقیقت است، هنوز هر گفتگویی به محض آنکه مایهی ناراحتی زنان شد بلافاصله باید قطع بشود و چهار مرد داوطلب پیدا میشود تا از آنها دفاع بکند و ...)، صد سال جنبش فمینیستی که در غرب فرهنگ حاکم است و در ایران بسیار پیشرفته و در بدو غالب شدن برضد ما عمل میکند، و کمابیش هر عنصر تاثیرگذار و مهم دیگری که میتوان یافت به نحوی در جهت مخالف ما در حرکت است. پس تنها چیزی که برای ما باقی مانده صراحت لهجه و بیان حقیقت به نحویست که بیشتر بر مردان اثرگذار است.
تزئین ِ هر پست با اینکه زنان گُل هستند و بلبل هستند و خوشگل هستند و باهوش هستند و اگر نبود مردسالاری نامرئی چه خدمتها به بشریت نمیکردند و ... تنها خودارضایی روانیست و تقویت پروپاگاند ِ فمینیستی و باختن بازی پیش از ورود به آن. این هندوانهها نه زیر بقل زنان جا میشود، و نه کمکی به بازشناسی موقعیت مردان در جامعه خواهد کرد، هر انسان فاقد سرسپردگیهای ایدئولوژیک به تجربه دیده است که بدبختی و رنج و عذاب مرد هیچ اهمیتی برای دیگران ندارد(و تنها هنگامی مهم میشود که آسایش زن را تحت تاثیر قرار میدهد، چنانکه هیلاری کیلینتون با وقاحت و شقاوتی مثالزدنی و تحسینبرانگیز گفته بود : قربانیان اصلی جنگها نه مردانی که در آنها کشته میشدند، بلکه زنانی بودند که شوهران و پسران و ... خود را از دست میدادهاند!)و از همین رو هرچه ما فریاد بزنیم چرا وقتی اکثریت مطلق قربانیان مثله کردن آلت تناسلی در جهان مرد هستند سازمان ملل روز جهانی مبارزه با ختنهی زنان درست کرده، کسی وقعی نخواهد گذاشت، و تبدیل میشویم به جوک جمع. زیرا مردان دور انداختنی هستند و مشکلات مرد ناراضی، بدبخت، بازنده و غیرمفید هرچند بسیار وسیعتر، خشنتر، عمیقتر و سیستماتیکتر از همان ِ یک زن معمولی باشد برای کسی مهم نیست.
پس من تعمدا راه خود را کج خواهم کرد تا نسبت به زنان بیش از آنچه لازم یا عادلانه است موهن و آزاردهنده باشم، زیرا وقتی شخص با امتیازی زاده شده، همواره آنرا داشته و هرگز حق برخورداری او نسبت به آن مورد پرسشگری قرار نگرفته، تنها راه نشان دادن اینکه وجود دارد، گرفتن و دور انداختن آنست.
Theodor Herzl
09-16-2013, 03:45 PM
من یک زمانی فکر میکردم مهربد همان مزدک گرامی است ، ولی با نو شدن ذهنم و دیدن پستهای جناب مزدک دیدم ایشان بسیار دانا تر هستند:troll::troll:
Mehrbod
09-16-2013, 05:01 PM
من یک زمانی فکر میکردم مهربد همان مزدک گرامی است ، ولی با نو شدن ذهنم و دیدن پستهای جناب مزدک دیدم ایشان بسیار دانا تر هستند:troll::troll:
سرور مزدک استاد خردمند من هستند و دانش ایشان در کمابیش هر چیزی, بیگمان چند برزرایهای[1] بیشتر از من است.
ولی خوبـ... در برخی چیزها هم من به خود ام و دوستان این انجمن بس میبالم, نمونهوار:
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/8.png
----
1. ^ borz+râye::Borzrâye || برزرایه: مرتبه بزرگی ⚕Heydari (http://aramis.obspm.fr/~heydari/dictionary/index.php?formSearchTextfield=order+of+magnitude&formSubmit=Search&showAll=1), Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_magnitude) order of magnitude Größenordnung
یه نفر
09-16-2013, 07:55 PM
من یک زمانی فکر میکردم مهربد همان مزدک گرامی است ، ولی با نو شدن ذهنم و دیدن پستهای جناب مزدک دیدم ایشان بسیار دانا تر هستند
مهربد خیلی خنگه :-)
الانم سریع میاد واکنـــش نشون میده !
Theodor Herzl
12-08-2013, 01:10 AM
آقا چه آبرو ریزی شده فیسبوک یک مشت دهاتی ازگل ریختند صفحه لیونل مسی و اون مجری زن قرعه کشی جام جهانی فحش جنسی دادن! واقعا توف به این ایرانیهای بی فرهنگ! کورش و داریوش میدونستند اسمشون رو از صفحه تاریخ پاک میکردند که یک مشت ملت عقب مونده با انها هم وطن نشوند! خیلی وقت بود انقدر از محل تولدم خجالت زده نشده بودم!
Russell
12-08-2013, 08:23 PM
آقا چه آبرو ریزی شده فیسبوک یک مشت دهاتی ازگل ریختند صفحه لیونل مسی و اون مجری زن قرعه کشی جام جهانی فحش جنسی دادن! واقعا توف به این ایرانیهای بی فرهنگ! کورش و داریوش میدونستند اسمشون رو از صفحه تاریخ پاک میکردند که یک مشت ملت عقب مونده با انها هم وطن نشوند! خیلی وقت بود انقدر از محل تولدم خجالت زده نشده بودم!
دوستان یکمقدار با جرئیات بیشتر توضیح میدند داستان دقیقا چی بوده؟
چند وقت پیش هم یک همچین چیزی سر داستان عکس پپسی روی ماه و صفحه ی ناسا و اینها اتفاق افتاده بود.
sonixax
12-08-2013, 09:35 PM
دوستان یکمقدار با جرئیات بیشتر توضیح میدند داستان دقیقا چی بوده؟
چند وقت پیش هم یک همچین چیزی سر داستان عکس پپسی روی ماه و صفحه ی ناسا و اینها اتفاق افتاده بود.
بعد از اینکه معلوم شد ایران افتاده با آرژانتین ، امت همیشه در صحنه رفته اند روی دیوار مسی در فیس بوک انواع و اقسام فحش هایی که به ذهنشان میرسید را برای این بدبخت نوشته اند ! من داشتم میخواندم خیلی هایشان را یکی باید میامد برای من ترجمه میکرد !!!!
به اون خانمی که توی قرعه کشی بوده هم رفتند در افشانی اسلامی کرده اند .
Mehrbod
12-08-2013, 11:32 PM
بعد از اینکه معلوم شد ایران افتاده با آرژانتین ، امت همیشه در صحنه رفته اند روی دیوار مسی در فیس بوک انواع و اقسام فحش هایی که به ذهنشان میرسید را برای این بدبخت نوشته اند !
چرا؟! برای تضعیف روحیهیِ تیم آرژانتین؟
sonixax
12-09-2013, 02:01 AM
نمیدونم والاسپاغتی !!!
فرهنگ اسلامیِ نابِ محمدیه دیگه ! اگر زورت به کسی نرسید بهش فحش بده :))
Anarchy
12-09-2013, 12:21 PM
https://www.facebook.com/LeoMessi?ref=br_tf
این پیج مسی هست برو نگاه کن !! اکثرا فارسی یا پینگلیش کامنت گذاشتنو جوری نیست که مسی بفهمه تا اصلا اثری بگذاره... به نظر من با همین فیس بوک میشه بیماری روحی ایرانی ها رو تشخیص داد !! میل زیاد به قانون گریزی و زیر پا گذاشتن هنجار های اجتماعی همراه با آزاد کردن انرژی ذخیره شده به شکل عقده های فراوان ناشی از سرخوردگی ها و عدم وجود بستر مناسب برای آزاد شدن انرژی به خصوص قشر جوون، عدم دسترسی به سکس و ....
با توجه به کارهای مشابه یعنی هجوم به صفحه ناسا پارسال بعد از قضیه تصویر پپسی رو ماه ، صفحه ایوان زایتسف بازیکن تیم ملی والیبال ایتالیا بعد از بازی ایران با این تیم ، صفحه فابیوس وزیر خارجه فرانسه ، پادشاه عربستان و نتانیاهو و همچنین فرناندا لیما مجری مراسم قرعه کشی جام جهانی و این آخری صفحه مسی ، نشون میده این افراد بهونه چنین کارهایی هستن و داستان اصلی خیلی عمیق تر از این حرف هاست...